torstai 17. heinäkuuta 2014

Porttikielto ;)

Tuossa päivänä muutamana sain tarmon julman, taivaan jumalilta ja siivosin lankavarastoani. Siinä taas totesin, että vähän on mopo karannut. Sanoin Entiselle poikaystävälle, että ei laske mua enään Karnaluksiin lankaostoksille. On nupukkaa vaikka kuin, mutta, mutta............ Kun sai halvalla Dropsin lankoja -30% Ei kai kukaan järkevä ihminen voi tuollaista tarjousta vastustaa? Siks toiseksi mun puuvillalanka varasto on vaan tuota minttua ja lilaa! Ei kait kukaan aina voi niistä samoista väreistä kutoa, eihä ?


Aurinkoista torstaita sulle.
 Muistithan, että torstai on toivoa täynnä? Eletään toivossa. 
Nähjää!

11 kommenttia:

 1. Lankojahan ei voi koskaan olla liikaa... ;o)

  VastaaPoista
 2. Tarjoukset pitää aina hyödyntää, kun kohdalle sattuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii kun ei tiedä tuleeko niitä tarjouksia toiste.

   Poista
 3. Karnaluksiin ei pidä mennä laisinkaan. Aina sieltä tarttuu kaikenlaista mukaan. Lankaa pitää olla, jos vaikka inspiraatio yllättää.
  Tämä on ollut ihan kiva torstai. Pirtsakkaa perjantaita sinne teille.

  VastaaPoista
 4. Ai ai, just oon miettinyt että pitäs ostella lankoja, näin syksyllä on monesti tarjouksia ihan näissä meijän kaupoissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti sun pitää osattaa, jos sulla on varasto päässyt huventumaan. Siksihän minäkin sorruin.En muuten tietenkää ois ostanut ;)

   Poista
 5. Ihania kukkakuvia ja nämä langatkin ovat kauniin värisiä.

  VastaaPoista
 6. Minä ostan aina jos halvalla saa....lankoja, kankaita, sun muita askartelukamaa ei ole koskaan liikaa......vaan tämä asunto alkaa kyllä käyvän liian ahtaaksi.....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla Entisellä poikaystävällä on ihan kumma käsitys meidän varastotiloista. Se väittä, että ne on täys mun tavaroita. Outoa ;D

   Poista