maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kukkii

Voi, voi, kohta on pionien aika ohi :( Miksi ne  ei voi olla sellaisia jotka kukkis koko kesän.
Tässä mun kaksi viimeistä kukkijaa. Taas en yhtään tiedä nimiä.Sit oli tässä joku aika sitten pakko käydä ostamassa  edes yks Akileija. Tää on ihan tuon "Akileijan"
syytä ;) Valinnan varaa ei vaan ollut. Oli pakko tyytyä tähän.No onhan tässä keltainen keskusta, kun noissa mun vanhoissa on koko kukka valkoinen.

Mansikoilla ollaan tänään herkuteltu. Että ne voikin olla hyviä. Ainut kurja puoli on se, että joutuu hyppää vessassa mennen tullen. Mähän en yöllä heräile mihinkään pissa hätään, tai jos heräänkin, niin en oo huomaavinaan. Sitten kyllä on pakko, kun alan näkee vessaunia. Niissä vessoissa on aina joku  vika, että niihin ei voi mennä, ONNEKSI.
Oonkohan mä teille jo kertonut jutun mun nuoruudesta, no kerron uudestaa.
Me oltiin just menty naimisiin, kun mulle kävi niin, että löysin sen toimivan vessan! Onneksi ei päässyt kun pieni liraus sänkyyn. Kerroin juttua töissä ja Raija nauroi niin makeesti, kun vaan toisen vahingolle voi nauraa. Raijalla oli ihan uus poikaystävä ja ne oli eka kertaa yötä  yhdessä, jossain mökissä. Raija heräs kans pissahätään, mutta ei kerennyt keskeyttää, kun täyty kiivetä kaverin yli!!! Siinä sitten tyhjeni koko rakko uuden ihastuksen päälle!! Meni ne kuitenkin vielä naimisiin, että ei se niin kauheen suuri vahonko sitten ollutkaa. Vähänkö mä nauroin silkasta vahongonilosta :D

5 kommenttia:

 1. Täällä avasi pionit tänään ensimmäiset kukkansa. Jos ei tule kovia sateita, saadaan nauttia kukinnasta pitkään.

  VastaaPoista
 2. Onhan pioni kaunis kukka, mutta omassa pihassa oleva lajike hiukan liioittelee kukan koolla. Ei mikään kukkavana eikä tukikaan jaksa niitä kannatella. Maljakossa eivät kestä päivääkään. Ainakaan tällä helteellä.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo perhosakileija, minullakin kukkii nyt niemen nokassa ahkerasti vaikka muut akileijat jo siemenkotiaan kehittelevät.

  Tuli mieleen vanha sanonta, mutta eihän ihan nyt tähän juttuusi sovi. Eli itku pitkästä ilosta, xxxxx paljosta nauramisesta. hh.

  VastaaPoista
 4. Suloisen akileijanhan olit löytänytkin! Mukavaa syyllisyyttä koen, kiitos vaan!
  Sinulla on kaikki kukat niin kauniita; mm. noi viimeiset kärhötkin.

  VastaaPoista