perjantai 22. helmikuuta 2013

Lenkillä

Mine tuolta Tuhannesta ja yhdestä tarinasta haasto käymään kanssaan lenkillä, oikein kameran kanssa. Monen venkoilun ja tekosyyn jälkeen sain itseäni niskasta kiinni ja lähdin kameran kanssa matkaan.

Minähän asun nykyjään melkein naapurissa, missä lapsena olen asunut. Tässä piharakennuksessa yhden kesän. Siinä oli yksi pitkä huone. Varmaan yhtä huonossa kunnossa silloin, kun nytkin.
Tämän pihan ihminen on kova askartelemaan ja se näkyy joka paikassa. Joka marraskuu hän napoo noille puu-ukoille ja akoille punaiset päähineet ja tuohon kaareen pallot ja ne otetaan vasta kesänkynnyksellä pois. Täytyy sanoa "en viittis"
Mun polkuni kulkee pyörätietä pitkin, joskus vähän metsän reunaa, mutta pääasiassa asutusalueella.
Ohi siirtolapuutarhan. Se on veilä talviunessaan.

Yksi koiran ulkoiluttajakin oli liikkeelä.
Kuka tykkää mistäkin väristä talossaan.
Lasten leikkipaikka on sekin lumen vallassa.
Sitte onkin jo kotisuora.
Ei ole meikäläisen maisemat kovinkaan kummoisia. Vaihtoehthojakaan ei liiemälti ole. Tietysti voisin lähteä Heinolan suuntaa, mutta sinne joutuis kävelemään tiellä, ei kiinnosta. Sitte jos haluis muita maisemia, niin huonokuntoisena pitäis eeltä lähteä autolla kävelemään. Olkoot. Vaikka nyt selviäisinkin huomennakin lenkille, niin kesää täytyy odottaa, että maisemat paranee.
Käykää kuitenkin ihmeessä katsomassa Minen lenkkimaisemia. Siellä on kauniita kuvia ja muutenkin mielenkiintoisia matkakertomuksia.

9 kommenttia:

 1. Voi älä yhtään vähättele asuinseutujasi. Oli mukavaa kulkea kannoillasi uusia maisemia ja taloja katsoa. Tää haaste onkin kiva juttu. alan heti etsiä kuvia omaan lenkkipolkuuni..tervetuloa kylään !

  VastaaPoista
 2. Kaunis talvinen lenkkipolku sinulle!Ja ihanat nuo punahattuiset puu-ukot:)

  VastaaPoista
 3. Täähän oli kiva aihe, kamera lenkille mukaan!
  Kauniit ovat maisemasi.

  VastaaPoista
 4. Kiva oli lenkkipolkusi ja kiitos kun sain kulkea mukanasi.
  Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 5. Ihan kivoja ovat lenkkimaisemasi. Kauniita kuvia postasitkin.
  Punahattuja ei olekaan jokaisen lenkkipolun tarkkailijoina!

  VastaaPoista
 6. Mau!

  Traineri sanoi heti, että kivalta näyttää. Se olisi heti tietysti tervehtinyt sitä kivaa kamua.

  Terveisin


  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista
 7. Kiva lenkki kanssasi. Lumessa tarpominen oli huomattavasti väsyttävämpää kuin sulalenkkeily. Ihan siellä on idyllistä kylämaisemaa, ja punahatut kivoja piristyksiä matkan varrella.

  VastaaPoista
 8. Talvikuvasi ovat oikein hienoja.

  VastaaPoista
 9. Pääasia että lähtee. Ja Suomen luonto on aina kaunis! Linkitän sinut, niin saadaan monia eri lenkkipolkuja. HYVÄ SINÄ!

  VastaaPoista