sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Heinolassa.

Käytiin eilen Heinolassa ihailemassa näitä jääveistoksia.  En tiedä vielä tuloksia, mikä oli raadin mielestä paras. Minusta kaikki oli kaniita. On ne taiteilijat vaan taitavia. Minulta jäis kyllä tekemättä. Tietysti ois pitänyt olla siellä illalla, kun veitokset ovat kuulema silloin valaistettu.

 

Tämän viisauden löysin ystävän sivuilta facesta. On tää vaan niin totta :D

10 kommenttia:

 1. Jääveistokset ovat tosi kauniita niitä on joskus Vaasan torillakin ollut ja olemme käyneet isännän kanssa niitä ihastelemassa ja valokuvaamassa!
  Tällähetkellä olen aika rapea! Ihana!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin rapisee..ollaan siis rapeita :-)

  Jääveistokset ovat upeita!

  VastaaPoista
 3. Jääveistokset niin tosi kauniita ja taidolla tehtyjä!
  Mutta voi taivas, kokeilin ja niin rapisee täälläkin, hi!

  VastaaPoista
 4. Onpas hauskasti todettu "rapeus", ja tosi kuin vesi, ei pitäisi vissiin edes nauraa !

  VastaaPoista
 5. Hah, haa, täällä toinen rapea.

  VastaaPoista
 6. Hei Rapea! Tulin kurkkaamaan, että joko olet lähtenyt liikkeelle:). Hienot veistokset Heinolassa. Veljeni asuukin siellä, joten on tullut käytyäkin, mutta ei koskaan talvella....

  VastaaPoista
 7. Sano muuta! On muuten tosi hienoja jääveistokset ja joskus hiekkalinnatkin. Itse en osaa tehdä kuin hiekkakakun ja sekin melkein palaa. Luin ton edellisen postauksesi,e ttä vihaisenpilvenpihvi.

  VastaaPoista
 8. Tuo elämänfilosofia sopii minullekin kuin nakutettu! Kohta kun tas nousen tästä koneelta, joku paikka rutisee tai naksahtelee, melkein innolla odotan, onko se niska vai polvet... ;o)

  VastaaPoista