keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Postin hakureissu

Lähdin aamulla hakee postia. Mennessä kitkin yhtä kukkapenkkiä. Siirryin toiselle penkille, kun aattelin laittaa joriinit maahan. Tyhjensin kompostin tähän penkkiin. Komeeta mustaamultaa. Siin on seassa hevosen paskaakin. Monta kottarillista sain sitä multaa ja vielä jäikin. Välillä piti levähtää ja ihailla kättensä töitä.
Laitoin ne joriinit likoo, kun jostain kuulin/ luin, että niitä kannattaa liottaa vähän aikaa. Entinen poikaystävä tuli syömään ja lämmitin hälle evään ja tiskasin.
Jatkoin niitä joriinien istuttamista.
kello onkin jo melkein neljä. kävin kuvaamassa mun uuden luumupuun kukkia. Se tarvis sen toisen, että tulis jotain hedelmiäkin. No perjantaina saan. Tuomikin kukkii kauneimmillaan, samoin keltaherukka.
Äsken hain sen postin :D

14 kommenttia:

 1. Mikä on keltaherukka? Onko se niinkuin viinimarja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei tee marjoja, ainakaan meidän pihalla. Kukkii vaan ja lehdet on kun viinimarjassa.

   Poista
 2. Kauniisti kukkii luumupuusi.Toivottavasti sille löytyy kaveri että tulee perillisiäkin;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvassa on. Saan sitte keltaisia ja punaisia luumuja.

   Poista
 3. Oletpa ollut ahkerana, mutta ahkeruus kyllä kukin sitten palkitaankin. Kerroit luumupuullesi tulevan kaverin! Luin, että kirsikkapuu jonka toin nyt Virosta tarvitsisi myös kaverin. Mulla on muutamia tavallisia kirsikkapuita siinä lähistöllä ja ihan vieressäkin. Vaan onkohan niistä sulhaseksi tälle moskovalaiselle Mustalle?
  Tuo keltaherukka tai kultaherukka on joskus minullakin kukkinut, nyt lie jäänyt huomiotta ja kuihtunut unohduksiin. Harmi. Mukavia puutarhan tonkimispäiviä sinulle Amalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan ne tavalliset kelpaa, koska toinen samanlainen ei käy siihen pölytykseen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Miten siinä usein käykin niin, että se pääasia meinaa unohtua :D

   Poista
 5. Onneksi teitä multasormia on olemassa ja me=minä saa ihailla ihan ilman suurempaa vaivaa!
  Kuvineen kaikkineen, kiitos.....;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä postinhakureissu.Ihan tuttu tarina minullekkin.Sitten on mukava tutkia postia pihapuuhien jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Viismummoista kertoo, että mullakin oli kultaherukka, se teki pieniä mustia marjoja. Ei sit nii minkää makusia olleet, mut tuskin mitenkään myrkyllisiäkään, koskapa tätä tässä vieläkin kirjottelen. Lähinnä kai koristepensaana käytetään. Niinku taikinamarjaakin, aidanteena yms. Ihastuttaa kun puhut joriineista, kuten minäkin, ei mittää daalioita. Kuvatkin niin sulosia kattella. Muistit sentää postin hakia.

  VastaaPoista
 8. Minakin kavin hakemassa postin ja tullessani takasin huomasin taas kerran etta kukkapenkit pitaisi puhdistaa rikkaruohoista. Ne senkun vaan pahenevat.

  VastaaPoista