tiistai 22. toukokuuta 2012

Piha Paidessa

Pakko oli käydä kuvaamassa tämä upea piha. Ystävien mökki on puutarha-alueella. Siellä on toinen toistaan upeimpia pihoja. Tuntuu sellaiselle, että siellä on jonkun asteinen kilpailu puutarhan kauneudesta.


Tästä alemmasta kaksi oikean puoleista kuvaa on eri pihalta. Kyllä nää niin upeita oli, että ihan vihreeksi taas tunsin itseni. Vaan onhan vihree kaunis väri ja tunnekin on aika tuttu, siis toi toisten puutarhojen kadehtiminen. 


Tein tänää saippuaa. Saas nähdä kuin saan ne näistä purkeista pois. Nämä on öljykynttilä asitoita. Toivotaan, että askarteluveitsi pystyy näihin.
Ihanan lämmin päivä. Meil on ruoho leikattu ensimmäisen kerran tänä kesänä.
Aurinkoista viikkoa.

14 kommenttia:

 1. Niin tosi kauniita pihoja, että kyllä vähemmästäkin vihreeks muuttuu, hi!

  VastaaPoista
 2. Juu, minäkin viherrän sitä enemmän mitä kesä täällä edistyy (=ruskistuu). Onpa kauniin värisiä saippuoita, tuoksuukohan ruusulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuoksu ruusu, vaan yöjasmin. Eikö oo aika salaperäinen nimi. Ihan hyvä tuoksu kuitenkin, enkä löydä siitä sitä yötä :)

   Poista
 3. Kun menen tyttäreni luo Seinäjoelle, niin yhden puutarhan kohdalla aina huokailen...varmaan joku päivä menen sinne vaan istuskelemaan ja en piittaa, jos talonväki on kotona. Kauniita olivat nuo sunkin kuvaamasi puutarhat.

  Saippuaaa!!!!!! AAAAAHHhhhhhhh, mä olen palasaippuafriikki, rakastan palasaippuaa, käsintehtyjä, mulla on iso lasipurkillinen aina esillä.....maitotölkkiinkin voi tehdä. Ja vaikka korkeampireunaiseen uunivuokaan ja sitten vaan leikkaa massan paloiksi (olen nähnyt) Mistä hankit aineet!?????? En osaa ite tehdä. Ihanaa. Kauniit saippuat olit tehnyt. Laitoitko öljyä, että irtoaa. (huom.en tiedä, pitääkö laittaa, en osaa itse tehdä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi enpä tajunnu laittaa öljyä. Saas nähä saanko sovinnolla irti. Öljyt apteeksita ja maitokaupasta. Lipeän Lahtisen vahavalimolta ja tuoksun ja värin Pienestä tuoksukaupasta netistä. Ei oo saippuan teko vaikeeta. Tarvii vaan sellasen digitaalisen vaa'an, et saa tarkat mitat.

   Poista
 4. Mä en siis tosiaan tiedä oisko mistään öljystä apua!! Onhan se saippua itsessäänkin jo rasvaista, jollakinlailla. Siis kertakaikkisen ihana harrastus!! Teetkö myyntiin?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois siitä voinnu ollakin, mut sai sen kyllä askarteluveitselläkin purkit rikkoen. En tee myyntiin saippuaa. Siinä pitäis olla kaiken maailman hygieniapassit. Voin kyllä lähettää sulle vaikka Vilukissin päivälahjaksi, kun laitat osoitteen amalia. mummu at luukku. com ;)

   Poista
 5. Yöjasmiinin tuoksu kuulostaa hyvälle, aluksi kyllä luulin, että olet tehnyt komean värisiä kynttilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvälle se tuoksuu, mut ihan tavlliselle jasmiinille. Kylhän tuo ihan kynttilälle näyttää :D

   Poista
 6. Olisin kyllä tosissani kiinnostunut! Tehdään vaihtari...teen sinulles selänpesimen!!!!

  VastaaPoista