torstai 23. helmikuuta 2012

Sukset

Mul on nyt uudet sukset. Oon jo kaks kertaa hiihtänytkin niillä. Ensimmäinen kerta meni ihan suteen. Ne ei suostunut mun kanssa yhteistyöhön ollenkaan. Entinen poikaystävä voitel niitä uudestaan, vaik ne on sellaiset, mit ei tarvii voidella. Eilen oltii Marikan kanssa hiihtämässä ja hyvin pelasvat. Kolme kertaa kaaduin ja kun mä pelkään sitä kaatumista niin kauheesti. No oikein kun jännittää, niin varmasti menee nurin. En oo hiitänyt ainakaan viiteen vuoteen. Mä kun katkasin jalan, niin en sen jälkeen uskaltanut suksille nousta. Nyt kyl täytyy vähän kompata Vilukissiä ja todeta, et kuin niin nousta? Oli kyl kiva hiihtää. Viel kun oli sellai kaveri, joka ei mee tuhatta ja sataa.
Posted by Picasa
Nää on kyl tosi hienot sukset. Ne täytyy tuoda lämpimään kuivumaan hiihdon jälkeen. En kyl yrittänytkään narulle pyykkipojilla. Laitoin ihan sovinnolla kylppäriin nojaa seinää vasten. Sit nää täytyy taas veidä ulos varttia ennen, kun lähtee hiihtää, et nää tottuu ulkoilmaan, eikä kylmä tuu niille yllättäen.

Nyt mä lähden lääkäriin. Multa poistetaan sellai karhee paikka pohkeesta. Toivottavasti se ei oo mitää syöpää, eikä juopaa. Kaiken maailman ontelo ja tyvisolusyävät kun on  niin yleisii nykyjään.

16 kommenttia:

 1. Kauniit sukset mutta tiedan etta mina en ainakaan pysyisi niilla seisaallani. Makaisin vaan lumessa koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perseelleen siinä menee ja vaikee on ylös päästä, kun ei oo enää notkee kun nuori puuma :)

   Poista
 2. Kauniit sukset! Onnea uusien suksien omistajalle ja hienoja hiihtoreissuja. Kun hiihtämisen makuun pääsee, niin kyllä se niin kivaa on lumisessa metsässä. Tein itse eilen hiihtoretken, melko pitkän, mutta en kiireen kanssa. Kuvasin upeaa tykkymaisemaa ja nautin.
  Rohkeutta lääkärireissulle.

  VastaaPoista
 3. Määkin oon ajatellu, että pitäs hankkia uudet sukset, kun vanhat on jo niin kulahtaneet. Ajattelin kanssa tommosia voitelematta valmiita suksia, kun en tykkää mistään ylimääräisestä työstä. Mutta jos ne ei kuitenkaan pelaa hyvin ilman voitelua on se kai sitten yhdentekevää vaikka ostaisinkin voideltavat. =9) Mäkään en oo hiihtäny ainakaan kymmeneen vuoteen. Kaatumiset on mullekkin ongelma, koska mä en pääse ylös, jos kaadun. =9) Onnellisia suksittelupäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene Ei niitä varsinaisesti tarvii voidella. Ne vaan vaati ekalla kerralla enenmän sellasta litkua, mitä sinne pohjalle laitetaa luistoksi ja jäätymisen estämiseksi. Hienosti ne pelas toisella kerralla.

   Poista
 4. Kyllä noin hienoilla suksilla kelpaa hiihdellä. Ihan kateeks käy... kun mulla on vaan ne ikivanhat hikilaudat. Siksköhän niitä ei viitsi ottaa vintiltä alas? No, ei vainenkaan. En vaan ole niin reipas kuin sinä.
  Mukavia hiihtoreissuja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Anja. Tiedä hänen reippautta, mutta ihan kiva oli hiihtää pitkästä aikaa.

   Poista
 5. Kauniit sukset!
  Minäkin olen suunnitellut hiihtämään lähtemistä monen vuoden tauon jälkeen. Jospa viikonloppuna saisin itseni suksille:) Hiihtäminen on kyllä mukavaa, mutta miten se lähteminen ottaa aina niin koville.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Hei vaan suksittelija ja saivartelija! Mulla katkesi jalka kanssa v 2008, ihan vaan töihin kävellessäni. (Vaarallsia nuo työpaikat.) ja sen jälkeen en ole ajatellutkaan luistimia, en suksia...hmm...ei en minä, joskus sitten, kun olen vielä kankeampi, heh. Toivotaan, että saat "puhtaat paperit" kantapääjutustasi. Puhtaat paperit...siitäkin saisi saivarelluksi vaikka mitä.

  VastaaPoista
 7. No, on sulla hienot sukset, mulla on vaan sellaset vanhat, enkä niilläkään oo hiihtänyt ainakaan kolmeen vuoteen, pitäis kyllä!
  Mun ei vaan selkä tykkää yhtään hiihtämisestä. Kerran kokeilin, silloin kolme vuotta sitten,kaaduin jo pihassa ja löin häntäluuni, ja siihen se hiihtokin sitten jäikin !
  Mutta hyviä hiihtokelejä sulle!

  VastaaPoista
 8. Hyviä kelejä, parempia mäkiä ja hulppeita pyllähdyksiä sinne toivottelen :)

  VastaaPoista
 9. Komiat on sukset!
  Voitelu on hankalaa, kunnon pakkaskeli on ainut hyvä keli hiihtää sillä silloin pelaa sininen Rexi.

  Pidetään peukkua että on vain harmitonta röpelöä!

  VastaaPoista
 10. Minä en enää ymmärrä uusien suksien päälle mitään, se on jo tieteen laji, miten ne enää pysyy jalassakan.. tai siis kengissä, tai kenkä suksessa, onko monojakaan enää.. ja pitää muistaa kantaa ulos ja sisään, jestas. Haluisin kyllä mennä kokeileen kauppaan miten suksimyyjän pokka tällaisen asiakkaan kohdalla pitäis..

  VastaaPoista