maanantai 3. tammikuuta 2011

Vuokatissa

Tässä muutama kuva meidän Vuokatin reissulta. Reissuhan oli yksi joululahja lapsille. Meillä on ollut tapana, että meidän kuusen alle on jäänyt kummallekin yksi lahja joulupäivälle. Tänä vuonna se olikin ylläri, jota ei voinut paketoida. Ensin meinasin jättää kertomisen vasta paikan päälle, siis huskytarhalle, mutta epäilys siitä, että lapset ei tykkääkään sai kertomaan hetkeä ennen. Onneksi ylläri oli kuitenkin mieluinen.
Tässä kuvaamisessa kävin ihan vanhanaikaisesti. Eeltä kamerasta loppu avatessa akku! No ei hätää otetaan kuvat puhelimella. PERSE!!! Siitäkin oli akku loppu!! No onneksi Henkan puhelimella sain muutaman kuvan. Mutta miksi aina käy näin? Miten mä en koskaan muista tarkistaa akkuja ennen H-hetkä??
Vauhdin hurmaa kuuden koiran vetämänä
Eikö olekin hellyyttävä. Äiti ja lapsi.
Hänellä oli paljon asioita kerrottavana.


Näiden silmien lumoon olis helppo jäädä.

Se oli ihan uskomaton näytelmä, kun niitä koiria haettiin sieltä tarhasta veto hommiin. Ulina ja haukkuminen oli ihan kauheeta, kun jokainen ilmoitti, että MINÄ, MINÄÄÄ !!! Jokainen olisi tahtonut olla mukana vetämässä.

Reissu sai vain vähän kurjan lopun, kun Henkka tuli kipeeksi ja lähdettiin paria päivää aikaisemmin pois, kun oli tarkoitus. Ei ollut mitään kipinää olla siellä kipeenä, kun ei kuitenkaan olis päässyt ulos. Mutta ihan mukava reissu kaikinensa. Tuosta äidin jutusta huolimatta. Tietohan tuli sinne.

11 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit blogissani ja kuule, se kukko oli tosi hyvä idea! Sitähän se essu kaipaa. Mutta mistähän löytäisin tyyliltään sopivan kukon... täytyy alkaa katsella sillä silmällä malleja ja lehtiä. Ajattelin, että sitä essua voin pistellä aina sitä mukaa kun intoa riittää ja malleja löytyy, sillä aion kyllä ottaa essun käyttöön heti kun kanat on viimeistelty.

  VastaaPoista
 2. Meiltä jäi nuo husky-ajelut kun lapset ovat niin isoja jo ja kerran muutama vuosi sitten kävivät siellä. Eikö pakkanen nipistellyt poskipäivä valjakkokyydissä?

  VastaaPoista
 3. Akkujen tilasta huolimatta ihania koirakuvia!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia koirista, lapsilla oli varmaankin hauskaa.
  Tuo kameran akku on meilläkin mennyt tyhjäksi harmillisella hetkellä. Onneksi saitte muutamia hyviä kuvia.

  VastaaPoista
 5. Koirat on hirmu mukavia. Ja pörrösiä :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja hassutteluja sulla tulossa; tuo kirjanmerkkimalli on kaunis!

  Upeat vetokoirat, voi juku, kun pääsis käytännössä kokeilemaan :).

  VastaaPoista
 7. Onneksi sentään edes jollain oli kuvausväline tämmingissä. Tuota minäkin haluaisin kokeilla! Ja huskyt on upeita koiria.

  VastaaPoista
 8. Husky-ajelusta olenkin haaveillut. Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 9. Kauniit siniset silmat. Hellyttavat. Tuommoinen reissu olisi kylla kiva tehda.

  VastaaPoista
 10. Hauska lahja :) Tuota lajia en olekaan päässyt vielä kokeilemaan. Nähnyt kylläkin, kun valjakot mennä humisee ja koirat haukkuu.

  VastaaPoista
 11. Hienoa ajelua olette saaneet. Voi kuinka herttainen lapsi äiti kuva ja totta, siniset kauniit silmät.
  Monesti akku yllättää ;-) kylmä verottaa.

  VastaaPoista