tiistai 11. tammikuuta 2011

Terveiset pohjanmaalta

Vai onko Lestijärvi pohjanmaata? No joka tapauksessa seillä oltii uusimassa meidän uusi asuntovaunu. On se seutu vaan niin tasaista, että joka tuuli sinne osuu. Mitäs mukavaahan meillä ystävien kassa oli ei siinä mitään. Eilen käytiin vierailulla Oulussa, siellä olevien ystävien luonna. Takas tullessa keli oli aika huima. Eeltä meinattiin, että otetaan vaunu mukaan ja mennää Rantasarkaan yöks, mutt onneksi muutetiin suunnitelmaa. Tänään oli lyhyempi matka ajaa kotiin.
Oulun reissulla käytiin Iissä ja sieltä ostin vähän malleja, että saan teidät kiinni siinä hullutuksessa. Mulla onkin nyt kuromista, kun en ole ehtinyt mitään tekemään reissun aikana.

Sen vaan sanon, että miehiä ei pitäis ottaa mihinkään kauppaan mukaan. Sellasia hätähuosuja. Ei mitään kiirettä ole, kun ne itte ovat jossain mutterikaupassa, mutta anna olla, kun joutuvat oottaa.

Näissä lehdissä onkin aika monta kivaa mallia.

7 kommenttia:

 1. Käsityökauppaanko entisen poikaystäväsi raahasit.. hih, se on jo aika iso rangaistus, taisi kuitenkin odottaa autossa.

  VastaaPoista
 2. Kivoja enkelityttöjä kirjottavaksi.

  VastaaPoista
 3. Juu,ei miehillä oikein ole kärsivällisyyttä odotella naisten juttujen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän se Lestijärvi Pohjanmaahan lasketa..
  minä asun täällä
  Etelä-Pohojanmaalla :)

  Alma Lynnen enkelit on aivan hurmaavia !!

  VastaaPoista
 5. Sirokko: Siinähän se moka olikin, kun ei ollu autossa, vaan ovven raossa kärsimättömänä.

  Unelma: Minustakin ne on kivat.

  Yaelian: Sen oon kyllä tullu huomaamaan. Entinen poikaystävä ei ole tottunut mua odottelee, kun en oo soppailia tyyppiä.

  Lumiruusu. Hyvä että kerroit, niin en sitten mokaa itteäni :)

  VastaaPoista
 6. Hieno LUola.
  Hyvä vastaus alkukirjaimet haasteeseen tämäkin. Minua aina nuo luolat vähän pelottavat.
  ---
  Onnea vain uudesta vaunusta. Lestijärvi on käsitykseni mukaan Keski-Pohjanmaata, synnyinpaikkani lähialuetta, olen nimittäin Toholammilla syntynyt.
  ---
  Miehet eivät kuulu kauppaan. Jos haluat katsella mitä tahansa rauhassa, on parasta valita joku nainen seuraksi, tai esim. minä menen mieluimmin yksin. Silloin saan sydämeni kyllyydestä vain tutustua tarjontaan.
  Paljon en välttämättä ostele, mutta kiire pilaa kaiken.
  Löydät lehdistä varmasti jotain, siltä ne näyttävät.

  VastaaPoista
 7. Hienoja ristipistopohjia. iin, olen samaa mieltä miesten mukana olemisesta ostosreissuilla; yleensä prinssipuoliso etsii itselleen ostarin käytävältä penkinpään ja minä saan sitten hiplata kaupoissa sydämen kyllyydestä. Paitsi ruokakaupat, ne hän hoitaa hienosti yksin.

  VastaaPoista