perjantai 21. marraskuuta 2008

Uusi hellaMarkku muurasi meille uuden hellan. Tässä ollaan ihan alkutekijössä. Vanha on pois viety ja uudelle tehdää tilaa. Seinä on hurjan näköinen vaikka se on pesty. No puolustaudun, se vanha hella oli siinä kauan.
No nyt on tavarat kannettu sisälle, ei muuta kun tuumasta toimeen

Ensimmäiset tulet on sytytetty. Hieno se on. Tässä on miehen hyvä tehdä meille evästä.
Minä en tee meillä ruokaa syystä, että


Joskus kauan sitte, vuonna yks tai kaks, kun meillä oli pulsaattorikone. Kone oli ulkona kun tehtii kesällä saunaremonttia. Oli sovittu lapsen kanssa, että uimaan ei mennä ellei ole joku vahtimassa. "Odota laitan pyykit koneeseen" kuinka ollakaan jäin siihen koneeseen kiinni, se vuosi vai miten se sanotaan . No joka tapauksessa, huusin henkeni hädässä. Mieheni tuli katsomaan mikä on hätänä? Hän veti johdon irti ja minä pääsin pelkällä pelästyksellä.

Siitä jäi kammo, enkä uskaltanut mennä lähellekään konetta pitkään aikaan. Meil oli taas kerran pyykkipäivä ja mies pesi sen pyykin ja sano tekevänsä ruuan kun on pyykki pesty. Mä onneton menin tekemän ruuan, vain siksi, että teen minäkin jotain tähellistä. Siitä tuli niin paljon moitteita kun en antanut hänen tehdä sitä evästä, että siitä lähtien en ole meillä tehnyt ruokaa kun ihan satunnaisesti ja se on ollut sellainen makuelämys, että kovin useasti ei ole tarvinut tehdä :-))

3 kommenttia:

 1. Hieno uusi hella! Minä kaipailisin tänne meille puuhellaa - jo ihan lämmityksenkin vuoksi. Minä teen ruokaa vain jos kukaan muu ei sitä tee. En tykkää siitä hommasta yhtään. Onneksi isäntä tykkää ja lapset, poika enemmänkin. Eli kukin tekee sitä, mikä näppärimmin hoituu, ja mistä kukakin tykkää. =oD

  VastaaPoista
 2. Puuhellan vaihtaminen onkin himpun isompi juttu kuin sähköhellan :) O se kokonaankin isompi ja mukavampi juttu. Ajatuksena ainakin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se puuhella on kiva olemassa, siittä tulee niin kivaa lämpöäkin, ihan erilaista, kuin pattereista.
  Ja ruuan saa tehtyä hyvin siinä samalla, kun lämmittelee!

  VastaaPoista