maanantai 17. marraskuuta 2008

Keskeneräisten töiden näyttely

Olen käsityö ihminen ja aina teen jotain. Niin kun kuvista näkyy, kaikki ei aina valmistu sitä mukaa kun niitä aloittaa. Joku on joskus sanonut, että niitä ei lasketa , jotka ovat piilossa. No nyt tässä on mun piilosta. Kamerasta loppu akku kesken kaiken, joten ehkä tähän tullee toinen osa joskus. Haastan sinut mukaan tähän esittelyyn, vai uskallatko tuoda julki mitä olen aloittanut, etkä ihan kaikkea ole saanut päätökseen. Ainakin Inkivääri on ottanut haasteen vastaan.Tämä on nyt tekeillä ja uskon, että valmistuu jouluksi. Aloitettu on kyllä jo viime vuonna jouluksi mutt.. ;) Valmis
Tätä pitäis virkata kaikkiaan 10m Taisin ottaa liian suuren urakan. Tähän on kangas valmiina ja siihen olisi tarkoitus kirjoa krysanteemia yksivärisenä. No joo joo, kunhan keretää


Nukkekotiin matto

Näkyy, että on ollut kauan kesken :))


Valmis


Tämä on amaryllis, usko pois Valmis

Verhokappa. Tämäkin odottaa vähän lisää
Valmis


Reunapitsiä nypläten. On kyllä niin hankala malli, että olen varmaan purkanut enemmän kun saanut aikaiseksi.

Huh huh, näitä suunnittelin tekeväni 6kpl Onneksi lankaa ei ole niin paljoa, eikä sitä enää mistään saa. Siis vain tämä yksi sitten joskus.

Vielä yksi nypläys. Nukkekotiin pöytäliinan reunapitsi. Keskellä on tyynyn päällinen.
Pahasti on kesken tämäkin tilkkutyö


Viimeisenä tällä kertaa sukka minjälle. Voi olla, että Marika ne saa jos sekään. Malli on jossain, en tiedä missä.


6 kommenttia:

 1. Woe mahoton, ei niinkään se määrä vaan se laatu8] Mahdottoman hienoja töitä sinulla on tulossa - ei muuta kuin nyt yksi kerrallaan valmistumaan! Täytyy tässä ryhdistäytyä ja kaivella töitä esiin minunkin:)

  VastaaPoista
 2. Sie sitten osaat pitsiäkin nyplätä, siitä mie en ymmärrä yhtikäs mitään. Hienoja tulisi kaikista noista. Jos tulis :D Tämä lohdutti nyytiä, muillakin jää kesken. Löytyisi niitä nimittäin multakin enemmänkin..

  VastaaPoista
 3. Vau, mitä töitä! =oD Kunhan saat valmiiksi, niin siinä on oikeita komistuksia! Meillä ei ole tilaa kovasti keskeneräisille (kuin ei valmiillekaan) isommille töille. Kuistin virkkaustyö, kissaverhot, ovat kesken, niinkuin kuisti itsessäänkin - en tiennyt oikeaa pituutta, niin en pystynyt sitä päättämään. Nyt en enää edes tiedä, minne sen työn siivosin, kun piti saada taloon tilaa... Näin meillä.

  VastaaPoista
 4. Tästä minä pidän. Uskaltaa julkistaa itsestään luonteenpiirteitä, jotka kuuluvat meille, mutta joita ei monikaan sallisi kenenkään huomaavan.. Itselläni ajatus kulkee sitä vauhtia, ettei käsi kerkiä tehdä mukana ja sitä myötä tulee töllösiä enemmän kuin laki sallisi. Taidokkaita käsitöitä sinulla on tulossa, kunhan saat ne valmiiksi ja monelta alalta. Pitsinnypläys: Katsoin kerran, kun eräs rouva nypläs. Pääni oli pyörällä alta minuutin ja jäin ihmettelemään, että miten ihminen voi tuollaiseen suoritukseen pystyä, oli se niin sekasennäköistä hommaa.

  VastaaPoista
 5. Voi jepu kun tuon nypläämisen jalon taidon vielä oppeisin niin hyvä ois.
  Osaan kyllä lyöntejä, mutta ei niillä vielä kunnon kaunista pitsiä aikaan saada saatikka pöytäliinaa:/

  Kivoka keskeneräisyyksiä, muutama tuttukin työ joukossa.

  VastaaPoista