tiistai 10. heinäkuuta 2012

Sairashuoneella

Vietin toissayön sairaalassa. Mulla on ollu aika usein sellaisia kummia tunteita tuossa keskellä rintaa ja nyt toissa iltana se tunne oli niiiiiin voimakas, että oli pakko lähtee sairaalaan.

 Sydän filmi otettiin, suihke nitroa kielelle ja sitten makasin ja odottelin lääkärin tuloa. Olin oikein koneeseen kytkettynä. Uutta kokemusta siis pukkas. Entinen poikaystävä sai lähteä kotiin nukkumaan, kun lääkäri ilmoitti, että jään tarkkailuun. Siis mihin tarkkailuun? Siinä vaiheessa kun Entinen lähti mä halusin käydä vessassa. Piuhat otettiin irti, eikä niitä sen jälkeen enää kiinni laitettukaan.

Olihan se aika mielenkiintoista seurata sitä touhua, kun ei itsellä ollut enää mitään hätää. Täytyy sanoa, että ei käy kateeksi niiden sairaanhoitajien työ, ei. Koko ajan ne tytöt kyllä meni ja haittana oli muutama horisko, jotka ei totelleet ollenkaa. Kuka meinas karata sängystä ja kuka repi tipaa pois koko ajan. Aamuyöstä mut siirrettiin osatolle. Ei mua sielläkään kukaa tarkkaillu. Osastolla oli vain yksi yökkö ja hän tuskin seiso mun sängyn laidalla tarkkailemassa.

Se olikin ihan uutta juttua, kun meitä oli huoneessa sekä naisia, että mies. Siis mikäs siinä oli herraseurassa maatessa ;) Aamulla vielä otettiin sydänfilmi ja verikokeet ja nyt sitten odottelen rasituskokeeseen pääsyä. Lääkäri vaan totes, että oon epäselvä tapaus. Miten niin olin ihan vesiselvä :)

Odotin kyllä, että läskeistä ois tullu jotain puhetta ja olin jo varautunut, kun just lehdessä oli, että naiset kelluu paremmin, kun mihet. Niillä kun on rasvaa enemmän. Siis nää mun kilot onkin ihan hengenpelastus mielessä, jos satun veden varaan.
Pionit ovat nyt komeimmillaan. Toivottavasti ei tuu kauheeta ukkoskuuroa, mikä hakkaa ne.
PS: Jäikköhän mult jotain sinne sairaalaan, kun koko päivän oon kärsinyt kuumudesta, vaikka järvi on rannassa. No onneksi myöhään, kun ei ollenkaan. Vesi on vaan jo melkeinpä turhan lämmintä. Märkää kuitenkin:) Jos jossain näkyy irrallisa hoksottimia, ne on mun !!

14 kommenttia:

 1. No, tarkkailusta huolimatta selvisit säikähdyksellä. Huh.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sinunkin Bowl of Beauty!
  Kuulostaapa epämääräiseltä, toivottavasti nyt johonkin diagnoosiin päätyvät, joka olisi vieläpä oikea diagnoosi. Olisihan se tärkeää tietää, miten vaivaasi hoidetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sainhan mä asperiiniä ja sen nitrosuihkeen. Nyt on olo kuitenkin ihan OK:

   Poista
 3. Ota kuitenkin tuo varoitus tosissasi, ei peläten mutta hieman varoen. Osaan itse jo ennkoida milloin tulee huono hetki, niin monet kerrat olen sairaalassa ollut pidempäänkin. Tuo rasituskoekkaan ei ihan varmuutta anna, mutta viitteitä kuitenkin ja tosiasia on, että naisen sydänvaivat on vaikeimmin todettavissa kuin naisten.
  Oikein hyvää oloa!

  VastaaPoista
 4. Olipa sinulla kokemus. Onneksi selvisit hyvin ja pääset jatkotutkimuksiin.
  Minulta hävisivät sydämen rytmihäiriöt kun lopetin viljan syönnin. Sydämen laajennukseen on lääkitys.
  Toivotaan, että tutkimuksissa saat selvyyden terveydentilastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina se herättää ajatuksia, kun pääsee kotiympyröistä pois :)
   En oo juurikaan nykyjään syönyt, kun yhden palan leipää päivässä ja siinä mun viljat.

   Poista
 5. Nyt ei kannata väsyttää itseään liikaa.Kyllä se tästä hyvin menee, kun pääset rasitustestiin.Tuttu juttu minulle.

  VastaaPoista
 6. isälläni alkoivat sydänoireet tuntemuksella ettei hän kävellessä saa riittävästi happea, monenlaisiahan ne oireet ovat.

  Sairaaloiden sekahuoneet näyttävät olevan yleinen käytäntö. Äitini oli vähän aikaa sitten sairaalassa ja voi hurja, mikä loistavat unenlahjat ja kuorsaustaidon omaava herra oli samassa huoneessa. Minäkin sain ääninäyteen vierailuaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sitä onkin vielä mua vanhemmilla olemista, kun on miehet ja naiset sekasin. Luulen, että moni mummon häpsingillään :O

   Poista
 7. Parempaa kuntoa Amalia ja aiheestaan huolimatta oli kyllä hauskasti kirjoitettu juttu. Kiitos tästä, toivottavasti ei tarvitse niitä Nitroja ja näyttävät nämä hoksottimetkin olevan ihan tallessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Kyllä tää tästä. Noista hosottimita en oo niinkään varma ;)

   Poista