sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kuin eno veneestä

Aamukahvipaikka näyttää nyt tälläiselle. Kohta se on upee kun tuo Pioni alkaa kukkimaan.

Keltainen Sormustinkukka alkaa kukkimaan. Voi kun jostain saisin ruskean sormustinkukan siemeniä.

 Akileijat alkaa olemaan kohta ohi. Joitain on vielä kuitenkin kukassa. Näitäkin täytyy hommata niitä erkoisia. Kunhan jossain osuu kohdalle.

Lehtosinilatvakin on niin viehko


Tätä nyt jännityksellä kyttään mikä tästä tulee. Yhtään en muista mitä tähän oon laittanut, vai onko vaan joku rikkaruoho?

Valamonruusu alkaa availemaan kukkiaan.

Äitienpäivänä saatuihin luumuihin on molempiin tulossa satoa. Toiseen yksi ja toiseen kaksi hedelmää :) Tekiskö hilloo, vai mehuu ? :DJa nyt ei yhtäää naurata, vaikka tilanne olikin keiltämättä varmaan koomillisen näköinen. Oltiin Entisen poikaystävän kanssa niittämässä sitä Järvisätkintä. Veneeseen meno ja veilä vähemmä pois tulo ei todellakaan oo mun vahvempia puolia. Aatelkaa nyt miten vesi loiskahti, kun tälläi varttitonnin keijukainen putos, kun eno veneestä ;) Se vene vaan karkas mun alta ja seillä sitä sitten oltiin rantakivillä. Enemmä inhottaa moinen , kun sattu. Onneksi ei ollu naapurin lapset näkemässä.

6 kommenttia:

 1. Voi miten söpö keltainen sormustinkukka, minulla vain punaisia ja valkeita, tosin punaisissa on eri sävyjä. Ruskean en ole tiennyt olemassa olevankaan. Laita mulle yksi keltaisen siemen tuulen mukana, kiitos.

  Enot ne tippuu veneestä ja niin tippuu mammaraisetkin. Onneksi ei sattunut - ja uiminen on kesällä täyttä huvitusta. Katkesiko järvisätkin? Ne on uidessa inhottavat, kuin mustekala kiertyisi kintun ympärille.

  Onko kyselemäsi kukka joku neidonkieli, siniset kukat kiinni varteen, muistuttaa vähän rohtoyrttiä kukiltaan. Minullakin on tämä kukkapenkin reunaan lennähtänyt ja kukkii nyt. En ihan saletti ole nimestä, mutta mehiläisten suosio on taattu.

  Luumuista voit keittää jo hillon, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Sätkin pois meidän kohdalta. Pari tuntia siinä meni. Onneksi ei sattunut, muuta kun vähän polveen ja tietysti sinne sieluun :D

   Poista
 2. Jestas...en naurahtanu, en en. (teillä on komea asuinpaikka!!) Niin, siitä veneestä, olit sitten niin kuin kotivideoissa. Toivottavasti et satuttanut itseäsi rantakiviin? Meilläkin on tässä rannassa pieni tavallinen vene...yritän olla huomaamatta sitä, ettei joku sano, että mennäänpäs soutelemaan...en usko, että mua saataisiin sieltä pois muutoin kuin palokunnan avulla. Josko jo veneeseen mentäessä tarvisin apua, sen verran on koordinaatiokykykin hukassa. Luumuviini ...eikös sitäkin voisi luumuista tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ois kyllä varmaan saanut komeen videon, kun mummu haroo ja yrittää pysyä pystyssä :D Hie toi viini onkin tosi loistava ehdotus :)

   Poista
 3. En tiennytkään, että sormustinkukkia on ruskeitakin, sellaiset olisivat komeita kukkapenkissä.

  Että kunnon uintiretki veneestä käsin? Selvää extreme-urheilua...

  VastaaPoista
 4. Kupsahdin eilen nurin omalla pihallani sillälailla kädet maassa, ei kuitenkaan polvet. Kohottauduin siitä äkkiä ylös ja sanoin kuuluvalla äänellä: "Oho, onneksi en kaatunut". Onneksi ei kukaan ollut kuulemassa eikä näkemässä.

  VastaaPoista