keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kysyy nimimerkki??

Jos istuu vessan pöntöllä ja huomaa hämähäkin olkapäällä, onko silloin istunut liian kauan? Kysyy nimimerkki "verkottunut". Täytyy kyllä myöntää, että se oli vähän ällöä :)

Illalla oli laiturilla ja katselin lintuja. Oikeestaan yritin kuvata Härkälintua, mutta se ei suvainnu esiintyä enään siinä vaiheessa, kun hain kameran :( Joutsenet on kuitenkin jääneet meille, vaikka jo luulin, että olivat vain ohikulkumatkalla. Onneksi noita lintuja on nyt kuitenkin ilmaantunut järvelle. Kannoin kait turhaa huolta niiden katoamisesta. Aamuteetä juodessa oli sorsaperhe ihan jaloissa.Taas ois pitänyt toteuttaa tunne. Kun lähdin ulos aattelin, ottaisinko jo kameran mukaan. Harmi kun en ottanut, oisin saanut tosi lähikuvia sorsan poikasista.
Näitä Iiriksiä nyt putkahtaa erivärisä. Tää on milestäni aika erikoinen. En oo moista onnistuntu ennen näkemää.
Kaunis on tämäkin.

5 kommenttia:

 1. Aina pitäis olla kamera mukana, koska hyvät kuvauskohteet putkahtaa kohdalle aina yllättäen. =9)

  VastaaPoista
 2. Hei, patsaspuisto on Putaja-nimisesellä paikkakunnalla joka sijaitsee Tampere-Poritien puolivälissä, vähän eteläänpäin:)

  VastaaPoista
 3. Ei liene terveellistä istua pöntöllä niin kauan että hämähäkki kiipeää olkapäälle. Vaikka verkostoituminen onkin nykyajan mantra.

  Kamera tahtoo jäädä usein pöydälle ja sitten kun olisi jännää kuvattavaa huomaakin, että sinnepä jäi. Tilanne on aina ohi kameran noutamisen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Hmmm, härkälintu. Tunnistan sen vain äänestä...

  VastaaPoista