keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sanoinko jotain sorsista?

Nyt tuntuu,että tää bloggeri jotenkin takkuaa. Kuvien ei ollut tarkoitus olla tässä järjestyksessä, mutta nyt ne on.

 Aletaan nyt sitten näistä kukista. Rosa Mundi alkaa availemaan kukkiaan. Tän oon ostanut viimekesänä, tietysti Virosta. Pöltsämaalta ruusutarhasta. Mahtava paikka, jos joku ei oo seillä koskaan käynyt, suosittelen.
Kärhö Juuli alkaa kans olmaan kohta parhaimmillaan En vaan tiedä, kuin tän kanssa käy. Entinen poikaystävä suunnittelee saunaremonttia ja tähän paikaan pitäis tulla ikkuna.

Fammentanz on mitä typerimmässä paikassa, mutta kukkii kuitenkin.
Piilu alkaa vasta availemaan kukkiaan. Tää on kyllä kiitollinen kukkia. Joka vuosi se on ihan mahtava.
Graham Tomson


Niin ja lopuksi niistä sorsista. Ei niitä siihen nähen ole paljoo, mitä takavuosina on ollut, mutta kuitenkin. Tää poikue oli niin kesy, että vaikka oisin silittänyt. Ne seuras mua kun koirat. Emo vähän auko nokkaansa, mut ei kuitenkaan uhkaillu mua. Voi, voi näitä raukkoja, kunhan meidän lapsiperhenaapurit palaa kotiinsa reissultaan, niin näillä on taas kovat ajat. Mua inhottaa ihan suunattomasti, kun mukulat saa jahdata ja kivittää sorsia #¤¤#%¤ ! Sen kyllä ymmärrän, että on tylsää, kun on pieniä lapsia ja sorsat on paskoneet laiturin, mutta ei niitä saa kivittää. Minulla ainakin auttaa, kun laitan ämpärin laiturille, niin sorsat ei tuu. Kerran kokeiltiin sellaista lelukyytä, mutta sen päälle sorsat kävi maate :)
 
Lämmintä keskiviikkoa ja aurinkoista, missä sitä aurinkoa on näkyvissä. Meillä on vähää vaille, että ei sada.

2 kommenttia:

  1. Ihania sorsia ja ruusuja! Kysyit perhoangervon ja tähtiputken valon/varjontarpeesta. Perhoangervo viihtyy puolivarjon lisäksi tietääkseni myös auringossa. Samoin tähtiputki, mutta minulla se oli aiemmin todella paahteessa ja pysyi kituuttaen hyvin pienenä, nyt ovat lehdet sälvästi kauniimmat ja rehevämmät.

    VastaaPoista
  2. Upeita ovat ruususi ja kärhöt myös. Kuinka voit muistaa kaikkien nimet?
    Ota ihmeessä homma hanskaasi noiden sorsien kivittäjien kanssa. Minkälaisia aikuisia tulee lapsista, jotka eivät kunnioita eläimiä, olkoon ne sitten luonnossa tai kotona. Minusta asiaan pitää puuttua. Toivottavasti eivät ala kivillä sinua heittelemään.

    VastaaPoista