keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kunha purnaan

On se vaan tuo meidän naapuri aikamoinen maa. Milloin siel myrkytetään vastustajat, tai laitetaan vankilaan, niin kun nyt nää kaks viimeistä tapausta. Onneksi meillä ei vielä ollla tuossa pisteessä, vaikka joka kerta, kun pääministeri suunsa avaa, niin heti epäilen, oisko joku koira haudattuna. 
En tietysti tiedä jutun oikeaa laitaa, mutta huhun kuulun, että sen seurantalaitteen valmistaja ois Jorma Ollilan poika. Tietysti jokuhan aina hyötyy, mutta kuitenkin vähän haiskahtaa.
Mutta niin kun kuvasta näkyy, aurinko paistaa risukasaankin.

Toinen asia mikä mua kyrsii, on tuo ihmisten suunnaton välinpitämättömyys. Äsken tuli uutisissa, kuinka paljon on muovia meressä :O Mistäs se sinne ois muualta joutunut, kun meidän ihmisten sinne heittämänä. Vesilintuja kuolee, kun vatsa on täys muovia, samoin oli kuollut valas maha muovin kyllästämänä. Kaamea sotku ajautuu rannoille. Jotenkin täytyis saada ihmiset heräämään tähänkin asiaa. 
Kultapilviä oli meillä aamulla.

Onnelliist voimiist

4 kommenttia:

 1. Eikalailla samat on mietteet. Tuo muovijuttu on kyllä niin järkyttävää. nyt jo ihmisten tietoisuuteen luulisi osuneen tuo, ettei ne koskaan sieltä merestäkään häivy luonnollisesti. Ehkä silloin kun muovi joka paikaan sai itsensä ujutettua ei edes ollut tietoakaan ettei ne häviä mihinkään, nyt on jo tietoa varmasti kaikilla ja luulisi omaatuntoa jo kolkuttavan kun muovia maastoon tai veteen heittää. Vai onkohan omatuntuo sammunut ihmiskunnalta.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä.
  Tuon muovin kertymisen mereen tajusin ihan itse kun olin Britanniassa ja siellä (vuorovesi) laskuveden aikaan ranta oli täynnä muoviroskaa, joka ikinen kerta kun meri vetäytyi. Ihan järkyttävä näky.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä!

  Nasu tuli takaa Puhin vierelle.
  ”Puh!” kuiskasi hän.
  ”No mitä?”
  ”Ei mitään”, sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä
  kiinni.
  ”Tarkistin vain että olet siinä.”

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Niinpä oli Panamankin rannat täynnä muoviroskaa. Kauheaa katseltavaa muuten niin kauniilla rannoilla.

  VastaaPoista