tiistai 26. heinäkuuta 2016

Nykyaikaa

No niin nyt mä olen sitte niin nykyaikainen, kun vaan voi olla. Lainasin nimittäin E-kirja ja hyvä kirja olikin. Oon tässä lukenut pari rakkauskirjaa, ja ainakin nyt ne ei oikein iskeneet.
Mutta, mutta, täytyy sanoa, että kirja kädessä on se oikea tapa lukea. Hyvä puoli tässä on se, että kirjan saa nopeemmin, kun laina aikaa on vaan kaks viikkoo. Kirja palautuu itsestään, oli lukenut, tai et.
Dekkarin ystäville voin suositella.

 

Leona (2016)

Leona
Tekijä:
Kieli:
suomi
Aihe:
Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Laajuus:
380 s. ;
(0 Arvostelut)
Kuvaus: Alaston ja verinen seitsemänvuotias tyttö tulee pankkiin keskellä päivää Tukholmassa ja onnistuu ryöstämään miljoonan. Epätavallinen rikos herättää nopeasti suurta huomiota, ja nuori rikostutkija Leona Lindberg saa tapauksen selvitettäväkseen. Tutkimuksessa ilmenee heti erikoisia piirteitä, ja jäljet vievät odottamattomaan suuntaan. Leona on arvostettu poliisi mutta hiukan outo lintu. Hänellä on idyllinen perhe ja pieni sairas poika mutta myös pimeä puolensa. Hän on valmis menemään pitkällekin, jos tarkoitus pyhittää keinot. Leona Kortit on jaettu on ensimmäinen kirja Leonasta, hyvin epätavallisesta rikostutkijasta. Röyhkeän rikoksen tutkinta vie hänet vaikeiden elämänvalintojen eteen ja pakottaa kysymään, miten paljon toisesta ihmisestä voi olla vastuussa.

5 kommenttia:

 1. Latasin tabletilleni reissua varten muutaman e-kirjan. Silti laitoin kassiin tavallisiakin. Ne tavalliset tuli luettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mun kirja oli kirjastosta ja luin vaan selaimella. Sinänsä kyllä käyevä. Vaatii tosin nettiyhteyden.t

   Poista
 2. Olen myös kokeillut e-kirjoja. Huomaan lukevani ne nopeammin kun tavalliset kirjat. Ja dekkareissa loppuratkaisua ei voi käydä kurkkimassa etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nopeesti tuli lettua, parissa päivässä. Se on totta, että loppuun asti säilyy epätietoisuus. Hetken kyllä harkitsin, että käyn kurkkaamassa, mut onneksi maltoin mieleni. Siinä ois ollut turhan pitkä selaaminen, ennen kunois loppu tullut. :)

   Poista
 3. En ole kokeillut e-kirjoja, ehkä siksi ettei nettiyhteys ole mitenkään parasta laatua.
  Toisaalta pitäsköhän kuitenkin kokeilla.

  VastaaPoista