perjantai 17. kesäkuuta 2016

Uutisia!

Tuleekoha tää nyt yllätyksenä, mutta Minttu Virtanen on vienyt lapsensa puistoon leikkimään! Voitko kuvitella, että poika on niin kehittynyt, että oiken puistoo! :0
Entä tiesitkö, että sen yhden pelaajan, sen Karalahden poika on kastettu ja se on saanut nimen? Eikö oo ihmeellistä :0
Sit se yks näyttelijä pari odottaa lasta? 
Tässä näitä tärkeitä uutisia taas iltapäivälehdiltä. 
Miten mua taas alkoi niin ärsyttää nää turhat julkikset ja näiden uutiset. Tuhannet lapset ovat puistoissa ja vielä enemmän kastetaan, tai muuten vaan annetaan nimi lapselle. Lapsiakin syntyy maailmaan ja joakinen lapsi on erään lainen ihme. ainakin näin normaaleissa oloissa. 
Tulipahan taas purnattua, mutta kun niin ärsyttää.

Räksän poikakin ihmettelee näitä juttuja :)
Lintuhan ei oo mun kuva, vaan niin kun näkyy, niin Minna Korvelan. On aika vihaisen oloinen.Voisko sanoo, että tuli ihan puskasta, kun hurjan näköinen toi suu on. On kyllä ollut Minnalla tuhannen taalan paikka, kun on tän kuvan napannut.

Tällainen kukka siitä isosta nupusta on nyt tulossa. Aika iso!
Sateisesta kelistä huolimatta
Onnelliist voimiist!13 kommenttia:

 1. Vielä kun tietäisi kuka on Mittu Virtanen, ei harmainta hajua. Karalahti taisi olla joku urheilija, vai?

  VastaaPoista
 2. Hahaa et sinäkään osaa lukea rivien välistä :) tarkoitin MINTTU Virtasta. :D

  VastaaPoista
 3. Minä olen lopettanut kaikkien naistenlehtien ostamisen, kun ne on täynnä näitä turhanpäivisiä juttuja, jotka ei jaksa kiinnosta. Kai ne joitakin kuitenkin kiinnostaa, kun kaupat on täynnä julkkijuorulehtiä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu mullekaan mitään lehtiä, mut nää lööpit vaan hyppii silmiin.

   Poista
 4. Hehheh, on kyllä aika ihanaa elää tällaisella saarella, jossa ei ole ruokakauppaa eikä edes lehtikioskia, niin välttyy kaikelta tuolta turhien uutisten tulvalta. Jos on täällä monta viikkoa, niin kyllä meno mantereella vaikuttaa hullulta.

  VastaaPoista
 5. Olen myös monesti miettinyt ketä nämä jutut oikeasti kiinnostaa:( Otsikot aiheista näkee pakolla kauppojen lehtilööpeissä tai tietokoneelta uutisia lukiessa tulee vastaan tahtoi tai ei. Onneksi tarinoita ei tarvitse lukea;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen vaan, että ilmoittako nää ihmiset itse näitä juttuja, vai ongitaako ne jostain?

   Poista
 6. Harvoin tulee luetuksi iltapäivälehtiä, mutta kai tällaiset uutiset joitakin ihmisiä kiinnostavat, kun lehtien menekki on taattu. Otsikoihin törmää pakostakin kauppojen kassajonoissa. Hieno on tuo Minna Korvelan kuva. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että edes sinä huomasit tuon upeen kuvan ;) samoin sulle!

   Poista
 7. Asiaa kirjoitit, ei vois julkkisten asiat vähempää kiinnostaa. Ja se nyrppii, kun kaikki heidän sairautensa jaetaan kaikelle kansalle, en ymmärrä. Ihana räksä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut just eilen oli puhetta Arja Korisevasta. Toisaaltaan, kun hän ilmoitti, toi miten se tieto siitä syövästä, nyt tulikaan? ei kenenkään tarvi ihmetellä ja antaa typeriä komentteja muuttuneesta hiustyylistä. Muuten jonnin joutavia julkkiksia ja uutisia.

   Poista