No huh hu, kyl on häpeä tunnustaa, että mä vaan en osaa. Omenaruusu tästä oli tarkoitus tulla. Niin helppo juttu, että mieskin, joka ei leivo osaa tehdä tän http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015101420516174_ah.shtml
Mikä ihmeen tahmanäppi mä oon, kun mikään ei onnistu. Niin kun mä suunnittelin, että menää käymään tuolla vastarannoilla ja viedää HIENOT omenaruusut mennessä. Ei mennä, ei!
Tuollaista naapurini halusi tehdä, mutta kun missään ei ollut omenoita - mun puusta löytyi kolme ja puoli (puolet mustarastaan syömä)! Tuo on paljon kauniimpi kuin mitä meidän saarella saatiin aikaan, tuohan ON kaunis!
VastaaPoistaEipä niitä kauniita juur muita ollutkaan ja jäivät vielä raaaksi, vaikka pidin uunissa kauemmin, kun ohjeessa sanottii.
VastaaPoistaVideolla näytti olevan omenat tiiviimmin niin niistä tuli enemmän terälehtiä, mutta tuossahan ei ole mitään vikaa. Onneks meiltä ei saa voitaikinaa valmiina (itsehän sitä ei viitsi tehdä), ei siis tarvi edes kokeilla.
VastaaPoistaValmistaikina mullakin. Jos oisinite tehny taikinan, niin kyl oisin pelihousut repinyt, kunei onnistuneet.
PoistaEihän sen ole pakko olla omenaRuusu, tuohan selkeästi omenaHortensia. Kaunis on ja varmasti maistuu on se sitten mikä kukka tahansa.
VastaaPoistaNo niin onkin, kas kun en sitä ite tajunnut :)
PoistaNäin tuon videon ja ajattelin, että voisi kokeillakin - kunhan ensin ostaisin omppuja. Hyvinhän sinä onnistuit. Minulla on aina kaikki leipomukset sinne päin, mutta onneksi Ukkokulta lohduttaa toteamalla, että se maku on pääasia...
VastaaPoistaJossain ohjeessa oli, et kaadetaan kuumaa vettä päälle. Etsi joku toinen ohje.
PoistaKyllä tuo miusta ruusulra näyttää, ehkä hieman lakastuneelta, mutta ehdottomasti ruusulta :)
VastaaPoistaNiin nythä onkin jo syksy :)
PoistaTuo on ihan kaunis kukka :)
VastaaPoistaNii vaikka ei ruusu olekkaan :)
PoistaViismumoista näki netissä videon, jossa omenan siivuja pidettiin mikrossa 3 minuuttia, siivujen kanssa kulhoon laitettiin puolen sitruunan mehu ja vettä ennen mikroon laittamista. Näin omenan siivut kypsyivät liemessä hiukan. Paisto aika oli 40 minuuttia 190 asteessa. Itse en oo vielä kokeillut kun ei oo niitä omppujakaan.
VastaaPoistaSen videon mukaan mä tein, mutta parempiakin ohjeita löyty sitte jälkikäteen
Poista:(
No mitä vikaa nätissä ruusussa, ei mitään, ja varmaan hyvääkin, älä ole itsellesi niin armoton!
VastaaPoistaEdellisen postaukset sukat ovat kyllä kauniit!
Saila ne ei todellakaan olleet edes hyviä :(
PoistaMinä tein ja tuli hyviä. Tein valmiista voitaikinasta ja apprikoosihillosta. Kanelia mausteeksi.
VastaaPoistaOn sun omenaruusu ainakin niin hyvän ja herkullisen näköinen, että heti söisin, jos voisin.
VastaaPoista