tiistai 19. toukokuuta 2015

Tylsä päivä

Että osas olla tylsä päivä. Mulla on tosi harvoin tylsää, mut tänään oli sellai päivä. Aamulla kävin mammografiassa, siinä minkä yhteiskunta tarjoo. Tää olikin viimeinen ilmainen kerta. Sinne oli saatu uusi kone, en tiedä johtuiko se siitä uudesta koneesta, vai ottajasta, mut nyt ei ollut yhtään epämiellyttävä tunne. Ei kurottu ihan leuasta lähtien sinne likistykseen.
 Siel ei kauaa mennyt. Olin kyllä varautunut odottamaan ja otin parkkilapunkin tunniksi. Vartissa selvisin sieltä ulos. Yritin katsoa, oisko ollut ketään, jolle ois antanut sen parkkilapun, mut ei ollu tarjokkaita kohdalla.

Sitte se tylsyys iski kimppuu ( missä onkaan se kimppu? ) yritin ommella, mut siinä kävi taas vanhanaikasesti. Ompelin ja purkasi monee kertaa. Sinne heitin rätin nurkkaa olkoo siellä, kunnes oppii tulee oikein, vaikka mä koittaisinkin tehdä sutta.

Tylsyyden torjumiseen päätin tehdä piimäkakkun, kun oli jonnin joutavaa piimää kaapissa. Meil oli ruokavieraita, jota varten oli piimä hommattu. Me ei sitä juoda. Siihen kakkuun sain sössättyä 3 dl Viel en tiedä onnistuko sekään, vai kävikö ompelukset? Sitä vaan ei voi korjata, muuta kun roskiksee, jos ei oo hyvää :)

Aurinko yllätti iltapäivälla ja ilmesty näytille! Heti oli pal pirteenpi olo. Nurtsikin on kasvanut, vaikka on kylmä ollutkin, joten päätin leikata sen. Entinen poikystävä otti koneen talviteloilta. Hyvin kone pelas, mutta siitä leikkaamisesta ei tullu mitään, kun piha on niin märkä! Kone kynti niin syvällä, vaikka terä nostettiin, niin ylös, kun sen saa. Puolet pihasta jaksoin lykätä sitä konetta, sitte luovutin. Sille leikkurille kävi, niin kun ompelukselle. Se oottaa tallissa, että maa kuivaa. Toivottavasti pian kuivaa, tai me kahlataan polvia myöden heinässä.

Tällänen työsääkin, tylsempi päivä. Miten tulikin moisesta päivästä, näin paljon tekstiä?

Onnelliist voimiist!

21 kommenttia:

 1. Eihän tuo nyt ollut ollenkaan tylsä päivä, kaikenlaista tapahtui. Olet ehtinyt postaileenkin tänne lähes joka päivä! Jestas että olet aktiivinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl ihmetelly itekin, mistä näitä juttuja nyt onkin siunaantunut :- o

   Poista
 2. Huomennakin nousee aurinko joten ei haittaa vaikka kiviä joskus niskaan sataakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ei oo kivaa, kun on saamaton ja tylsistynyt :( Onneks kuitenkin harvakseltaan.

   Poista
 3. No onhan noita tylsiä päiviä silloin tällöin, mulla oli äskettäin niitä useampi peräkkäin:( Onneksi tulee kuitenkin parempia ja niitä on kuitenkin enemmän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti näin ei jatku, ja johan tuo aurinko vähän piristi :)

   Poista
 4. Mulla aika yhtä tylsä. Vaikka kuin yritin jotain puuhailla, ei nyt huvittanu mikään. Yhtään ei aurinkoa näkyny. Muuten oisin ruohoja leikannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se onkin, kun mikään ei huvita,mei edes lukeminen.

   Poista
 5. Sama täällä, tylsä päivä. Mistä näitä tylsyyksiä oikein tulee...
  Siitä piimästä voisi leipoa sämpylöitä.

  VastaaPoista
 6. Ahaa, täytyykin kokeilla niitä sämpylöitä.

  VastaaPoista
 7. Viismummoista on kanssa käyny "kikin litistyksessä"aina kun sinne pyyvetään. Nyt oon jo kävässy pari kertaa yli- ikäsenäkin. Täällä kun joinakin vuosina saavat vähän ylimäärästä rahaa, niin kutsuvat meitä vanhempiakin. Kyllä tämmöstä pyörätuoli mummoakin usein vastustaa, ei tuu ku sutta ja sekundaa. Vaan minkäs teet, niillä lahjoilla mennään, mitä on saatu ja eläessä opittu. Kun kaatuu, ei auta kuin nousta ja jatkaa kohti uutta "lankeemusta". Aurinkoa päivääsi toivottaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viismummoista, ne sun antamat fleesit. Ei kuulema oo fleesihatut menny oikein kaupaksi, joten en tehnyt niitä sitte turhaa lisää. Annoin ne sun kankaat ystävälle, joka tekee nukenvaatteita. Toivottavasti et tykkää huonoo, vaikka laitoin kierrätykseen.

   Poista
 8. Viismummoista tykkää hyvää kierrätyksestä.

  VastaaPoista
 9. Sinähän olet puuhastellut jos vaikka mitä, miten se päivä nyt niin tylsältä tuntui? Ja vielä kävit likisteltävänäkin. Mulla on se aika mennyt ohi enkä ole omaehtoisesti saanut lähteneeksi. Pitäs vissiin.
  Sitten se vasta tylsää on jos ei mitään koko päivänä saa aikaan eikä mitään tapahdu. Silloin on parasta laulaa: mä oon mummo, jolle ei koskaan tapahdu mitään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se vitsi, kun kaikki piti väkipakolla, ei ollut sitä kuuluisaa tekemisen iloa. Sutta ja sekundaa koko päivä.

   Poista
 10. Mulla ei ole edes silloin tylsää kun en tee mitään, vissiin toi mielikuvitus viliseen niin ahkerasti ettei kerkiä tylsistyy!
  Piimäkakku kuulemma onnistuu aina, sanoi joku mulle kun valitin vajaasta piimäpurkista! En tehnyt, vaan tein pellilisen ohrarieskaa, no onnistuuhan sekin ja hyvää oli.

  Muuten olen ollut mahottoman laiska, vähän kaikissa asioissa,,,,,odottelen sitä kevättä rintoihin.....;)

  VastaaPoista
 11. No en nyt viiti olla kade sun mielikuvituselle :)

  VastaaPoista
 12. Noita päiviä on aina välillä. Vaikka ei niitä kaipaakaan. Itselläni on nyt ollut suruntäyteisiä päiviä ystäväpiirin sairastumisista. Voi voi, ei oo tätä eloa tehty jokapäiväiseksi kivaksi eikä aina niin helpoksikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ei aina oliskaa kivaa, niin se on tylsää, kun ei saa mitään aikaseksi, eikä mikään onnista. Olen pahoillani sun surun vuoksi.

   Poista
 13. Sanoisin, että hyvinkin tapahtumarikas päivä. Miten kävi piimäkakun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se meni kyl aika putkee. Syöty on ja osan laitoin pakkaseen.

   Poista