Sain jonkun ihme inspiksen ja leivoin Bostoninkakun. Omenahilloa on aika reilusti ja sitä nyt pitää johonkin käyttää. Ei toi ihan noin palanut oo, kun kuvassa näyttää.
Neuvokaa nyt ihmeessä, mistä johtuu että pullaan tulee aina kova kuori? Toiset saa ihanan pehmeitä pullia ja mulla on päältä niin kova, että hyvä että ei hampaat katkee ;(
Periaatteessa mä en oo pahemmin leiponut, kun sitten tulee syötyä, eikä oikein linjat sallis.
Katsoitko tv5 kun tuli "ihonsavanki" dokkari? Onneksi en kuitenkaan ihan niin lihava oo, että 15kilon läski roikkuis jalkojen välissä. Se oli ihna kauheeta, ihan hirveetä. Mieleen kyllä tuli " Täytyiskö tehdä jotain" että ei löydä itseään samasta tilanteesta.
Sukkaa taas tulee, kun ystävän perhe tarvii sukkia! Niitä on 9ihmistä! Jipii! ei tarvi tehdä laatikon pohjalle "varastoon"
Tällaiset sain aikaiseksi, kun luovus/ taito ei piisannut pidemmälle.
Leppoisaa viikonloppua ja Onnelliist voimiist!
Hyvä idea omenahilloin käyttöön. Kyllähän se pikkupulla ainakin pehmenee kun laittaa uunista ottamisen jälkeen leivinliinat päälle.
VastaaPoistaJust samasta syystä olen kanssa jättänyt tosi makeat leivonnaiset tekemättä. Mutta bostonia voisikin tehdä, niin omenahilloa saisi menemään.
Ei kyl turhaa mieli tehnyt tuota bostonia, oli se vaan hyvää :)
PoistaTuota pullaleipomistarmoa minä koetan välttää just siksi, että söisin heti kaikki. En myöskään tiedä bostonkakun kovan kuoren syvintä olemusta.
VastaaPoistaSulla näyttää olevan kyllä taitoa leipomiseen sekä sukkien kutomiseen.
Voi kiitos. Miksi aina kaikki hyvä käy vyötärölle!
VastaaPoistaMakoisa kranssi ja nuo sukat ovat kyllä niin upean mallisia♥
VastaaPoistaKiitos vaan kehuista. Pulla on ikävä kyl makoisaa ;)
PoistaEipä ole pitkään aikaan tullut bostonia leivottua. Laitan yleensä liinan uunista otettujen leivonnaisten päälle. Olen huomannut, että siten pysyvät paremmin pehmeinä. Tosin tykkään etenkin bostonissa siitä kovasta kuoresta.
VastaaPoistaUpeat sukat. Älä laisinkaan vähättele taitojasi. Tulin heti uteliaaksi miten olet teknisesti tuon kuvion toteuttanut.
Ihan niin yksinkertaisesti. Ruutu on 4x4 raita on 4kerrosta samoin toi pilkku. Langan yritin jättää löysälle, kun vaihdoin väriä. Aika hyvin onnistu, ei kiristä jalassa.
PoistaBostonpulla on kyllä herkullista ja just omenahillolla täytettynä.
VastaaPoistaTosi ihanat nuo sukat.
Hyvää oli. En muista koska viimeeksi oisin Bostonia tehnyt, että ei oo päässyt kyllästymään.
PoistaHienoja ovat molemmat! Pullahan olis hyvää, jos vaan pystyis syömään, siis olemaan syömättä. Sukat kyllä näyttää hyvin taitavasti tehdyiltä.
VastaaPoistaKiitos! Siinäpä se tahto aina punnitaa ja mä yleensä häviin 6-0 :)
PoistaTulipa komea Boston pulla! Ja kauniit sukat,.Osaisinpa itsekin tehdä tuollaisia....
VastaaPoistaKiitos. Kyllä osaat kutoa, ei noi niin vaikeet oo.
PoistaAuh, pitkään on jo tehnyt mieli bostonia, pitäisi ja pitäisi.. ei ole väliä kiloista, vatsa on jo eikä parane laihtua ettei pääse roikahtaan jalkoväliin. Eihän ne nahat mihinkän lähde ilman kirurgin veistä, mahtaako ne edes tallentaa ylimääräiset tarvitseville ihoimplanteiksi..
VastaaPoistaJoo, se dokkari oli ihan kauhee! Ikää on jo liikaa, ei iho enää palaudu :(
PoistaKyllä sen tuore pulla pitää olla napakka kuorista on parempaa!
VastaaPoistaSiinähän se jo muutaman tunnin päästä pehmiää, mutta siitä olen varma ettei tämä herkkupaistos kerinny edes kunnolla jäähtyä, kun se oli jo syöty....:)