perjantai 24. lokakuuta 2014

Tarmo julma taivaan jumalilta

Sain jonkun ihme inspiksen ja leivoin Bostoninkakun. Omenahilloa on aika reilusti ja sitä nyt pitää johonkin käyttää. Ei toi ihan noin palanut oo, kun kuvassa näyttää.

Neuvokaa nyt ihmeessä, mistä johtuu että pullaan tulee aina kova kuori? Toiset saa ihanan pehmeitä pullia ja mulla on päältä niin kova, että hyvä että ei hampaat katkee ;(
Periaatteessa mä en oo pahemmin leiponut, kun sitten tulee syötyä, eikä oikein linjat sallis.
Katsoitko tv5 kun tuli "ihonsavanki" dokkari? Onneksi en kuitenkaan ihan niin lihava oo, että 15kilon läski roikkuis jalkojen välissä. Se oli ihna kauheeta, ihan hirveetä. Mieleen kyllä tuli " Täytyiskö tehdä jotain" että ei löydä itseään samasta tilanteesta.
Sukkaa taas tulee, kun ystävän perhe tarvii sukkia! Niitä on 9ihmistä! Jipii! ei tarvi tehdä laatikon pohjalle "varastoon"
Tällaiset sain aikaiseksi, kun luovus/ taito ei piisannut pidemmälle.
Leppoisaa viikonloppua ja Onnelliist voimiist!

17 kommenttia:

  1. Hyvä idea omenahilloin käyttöön. Kyllähän se pikkupulla ainakin pehmenee kun laittaa uunista ottamisen jälkeen leivinliinat päälle.
    Just samasta syystä olen kanssa jättänyt tosi makeat leivonnaiset tekemättä. Mutta bostonia voisikin tehdä, niin omenahilloa saisi menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyl turhaa mieli tehnyt tuota bostonia, oli se vaan hyvää :)

      Poista
  2. Tuota pullaleipomistarmoa minä koetan välttää just siksi, että söisin heti kaikki. En myöskään tiedä bostonkakun kovan kuoren syvintä olemusta.
    Sulla näyttää olevan kyllä taitoa leipomiseen sekä sukkien kutomiseen.

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos. Miksi aina kaikki hyvä käy vyötärölle!

    VastaaPoista
  4. Makoisa kranssi ja nuo sukat ovat kyllä niin upean mallisia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan kehuista. Pulla on ikävä kyl makoisaa ;)

      Poista
  5. Eipä ole pitkään aikaan tullut bostonia leivottua. Laitan yleensä liinan uunista otettujen leivonnaisten päälle. Olen huomannut, että siten pysyvät paremmin pehmeinä. Tosin tykkään etenkin bostonissa siitä kovasta kuoresta.
    Upeat sukat. Älä laisinkaan vähättele taitojasi. Tulin heti uteliaaksi miten olet teknisesti tuon kuvion toteuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niin yksinkertaisesti. Ruutu on 4x4 raita on 4kerrosta samoin toi pilkku. Langan yritin jättää löysälle, kun vaihdoin väriä. Aika hyvin onnistu, ei kiristä jalassa.

      Poista
  6. Bostonpulla on kyllä herkullista ja just omenahillolla täytettynä.
    Tosi ihanat nuo sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli. En muista koska viimeeksi oisin Bostonia tehnyt, että ei oo päässyt kyllästymään.

      Poista
  7. Hienoja ovat molemmat! Pullahan olis hyvää, jos vaan pystyis syömään, siis olemaan syömättä. Sukat kyllä näyttää hyvin taitavasti tehdyiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siinäpä se tahto aina punnitaa ja mä yleensä häviin 6-0 :)

      Poista
  8. Tulipa komea Boston pulla! Ja kauniit sukat,.Osaisinpa itsekin tehdä tuollaisia....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä osaat kutoa, ei noi niin vaikeet oo.

      Poista
  9. Auh, pitkään on jo tehnyt mieli bostonia, pitäisi ja pitäisi.. ei ole väliä kiloista, vatsa on jo eikä parane laihtua ettei pääse roikahtaan jalkoväliin. Eihän ne nahat mihinkän lähde ilman kirurgin veistä, mahtaako ne edes tallentaa ylimääräiset tarvitseville ihoimplanteiksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se dokkari oli ihan kauhee! Ikää on jo liikaa, ei iho enää palaudu :(

      Poista
  10. Kyllä sen tuore pulla pitää olla napakka kuorista on parempaa!

    Siinähän se jo muutaman tunnin päästä pehmiää, mutta siitä olen varma ettei tämä herkkupaistos kerinny edes kunnolla jäähtyä, kun se oli jo syöty....:)




    VastaaPoista