tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sähkölaitoksen miehii

Miel piilotetaan sähköjohdot maan alle. Tänään kävi pari miestä ovella ilmottautumassa.
Naapurilta karsittiin vähän kuusta.


Meiltä mikälie jalava. Annoin heille ihan vapaasti karsia mitä tarvii.


Sit mä kävin ehdottamassa, että eikö vaan mun kurtturuusupuska olekin just heidän tiellä. Ei meinannu poika heti ymmärtää ;) Ei kuitenkaan tarvinnut rautalangasta vääntää. Se on maan tasalla. Nyt vaan tarvis tekevää kättä, että sais kerättyä voi oksat pois.

Mä en enää ikinä, milloinkaa, enkä viel sit, enkä silloinkaa, tuo meidän pihaan omajuurisia ruusuja! Saatte veidä mut hoitoon, jos niin tapahtuu.

7 kommenttia:

 1. Voihan ruusu :) Niinhän ne on sanonut että se on hirvee leviämään. Meillä on taisteltu pihlaja-angervon kanssa, samat sanat siitä, on ihan kamala kasvi! En ole sitä istuttanut, vaan sitä tulvii naapurista.

  VastaaPoista
 2. Joo mulla on sekin täällä ja kauhee on!

  VastaaPoista
 3. Näkyy olevan ajankohtainen ongelma, just sain kuokittua papyruksen juuret ylös, monttuun vois vaikka valaa uima-altaan.. ainakin lastenkokosen.

  VastaaPoista
 4. NO sehän on hyvä että johdot menee maan alle,parempi niin kuin esillä:) Mutta eikös kurtturuusu ole se ihanan tuoksuinen ruusu?

  VastaaPoista
 5. No joo, mutta ruodussa on pysyttävä!

  VastaaPoista
 6. Jepulis, no en tiiä missä päin tätä tapahtuu, mutta ihan hyvä, et johdot alkaa menemään maan alle. Siellä varmaan säilyvät paremmin ehjinä.

  VastaaPoista