tiistai 20. marraskuuta 2012

Tässä se sitte olikin

Vielä vähän matkasta. Lähdettiin TAAS sadetta pakoon  nyt Guadixiin. Seillä sattukin aika jännä juttu. Poikaystävä istu autossa ja minä meinasin kuvata tuota kirkkoa. Vastapuolelle katua tuli kaksi nuortamiestä. Toinen heistä tuli siihen meidän auton viereen, ihan takapenkin kohdalle. Minä en ojentanutkaan kättäni kuvausasentoon, vaan tuijotin poikaan pitkään. Hän vilkaisi mua ja lähti naureskellen jatkaa matkaa ja huikkas toiselle jotain. En tiedä oliko tarkoitus mikä, epäilen. Kaupunki oli vähän rönttönen, mutta kovasti seillä korjattiin rakennuksia. Kunhan saavat kaiken valmiiksi siitä tulee  varmasti ihan kaunis kaupunki. Matkalla näimme näitä luola-asuntoja, mistä tämä kaupunki onkin kuuluisa. Me emme vaan löytöneet muita, kun tämän turistirysän, joka tuossa kuvassa näkyy.

Yhtenä päivänä oli ihan meiletön myrsky. Tuo rantakuva on ystävien partsilta. Aallot oli ainakin 5-6 metrisiä ja rantakatu tulvi. Ainoat jotka nautti oli surffarit.
Gibraltarilla käytiin ja tyhmiä kun olemme, niin autolla piti ängetä sinne. Eihän sieltä läydy parkkipaikkoja, joten se tuli kierrettyä vain autolla.  Istan on pieni kaupunki lähellä Marbellaa vuoren kupeessa. Tie päättyy sinne, joten eksymään ei päässyt. Kovasti mäkinen oli sekin, mutta ihan viehättävä. Ihmetellä vaan täytyy, millä ne ihmiset elää, mitä ne tekee työkseen?
Sitte olikin vuorossa päivä Malagassa ja se aloitettiin kaupungin vanhimmasta viinituvasta. Seillä tehdään lasku liidulla pöytään ja kun mitta on täys ja lasku maksettu, niin rätillä vaan kaikki pois :)

Kyllä se kolmeviikkoa meni ihan luvattoman nopeesti. Vielä oisin viihtynyt vaik kuin, mutta kun lähtöaamu koitti olin jo valmis kotiinkin,
Lento oli tunnin myöhässä, kun just lähdön hetkellä huomattiin, että on yks ylimääränen laukku. Siinä se aika sitte tuhraantu, kun kaikki eeltä purettiin ruumasta pois ja sitten takasin.

1 kommentti:

  1. Kolme viikkoa on aika ruhtinaallisen pitkä aika, mutta kyllähän sekin menee sujauksessa kun on lomalla!

    VastaaPoista