maanantai 22. lokakuuta 2012

Et ei totuus unohtuis.

Kerronkon, vai kehtaisko?  No oltii minjän ja lasten kassa vaihteeks  likoomassa!!  Entiset rypyt oli jo oienneet ;) Nyt oltii pari päivää Vuokatissa. Ihan vaan lasten syysloman kunniaksi. Etinen poikaystävä ei tahtonnut tulla likoomaan, se hoitel tuon kuljetus- ja ruokapuolen. Nehän onkin enisarvoien tärkeät hommat.

Ei ollut turha reissu. Mä pelasin elämäni ekan kerran biljardia!! Henkka yritti opettaa mua. Sen verran siitä pelistä on kerrottavaa, että verka säily ehjänä :D Hyvä minä!! Minjä ja lapset keilaskin, mut siihen mä en sakaantunut. Olen joskus kauan sitten sitäkin kokeillu, huonolla menestysellä. Seuraavassa radassa oli monttu. Siihen päätty mun keilaaminen.

Yks asia mua korpee ihan sieluttomasti. Entinen poikaystävä väittää, että mä kuorsaan!! Mähän vaan hengitän syvään.  Yksi yö päättyi siihen,että entinen töni mua kaiken aikaa. Aina kun sain unen päästä kiinni, niin taas hää oli mun tyynyn kulmassa kiinni. Suivaannuin niin pal, että keräsin tyynyn ja peiton ja menin saunan lauteelle nukkumaan. Täytyy myöntää, että ei ollu hyvä nukkua. Oli kauheen kova peti ja liian lyhytkin. Jalkoja ei saanut suoraksi, kun seinälle nostaen. Kylkeäkin täyty kääntää niin, että aina nous istumaan ja siirsi tyynyt toiseen päähän. Se laude oli niin kapee, että mä oisin pudonnut ilman tuota nousemis operaatiota.
Mä olen kyllä sitä meiltä, että tuo kuorsaus juttu ei voi olla totta, koska mä en oo ollenkaan kuullut. Oon kyllä joskus herännyt siihen, että mun suusta on kuulunut joku vieno korahdus, mutta nyt en kuullu, joten sen täytyy olla pelkkää saivartelua.
16 kommenttia:

 1. Vähän taitaa sauna olla epämukava makuupaikka,vaikka oliskin lämmin;D No et sä kuorsaa kun et kerta ole sitä kuullut;D

  VastaaPoista
 2. Hi hi!
  No ilman muuta et kuorsaa, entinen sua vaan kiusaa..Meinaan tiiän kokemuksesta, sillä en mäkään kuorsaa, mutta mies väittää toista, kiusaa sekin vaan!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tämmöset puheet vois reilusti olan kohautuksella ohittaa, kunhan lämpimikseen vain vahingossa sen kuorsaus kutun mainitsi, katuu jo varmasti erehdystään....;)

  Jos syytellään niin pitäis olla todisteet, mutta elä hitossa sitä vaadi, laittavat pian sen jonkinlaisen äänitysjutun päälle.....!?? Jos sen tekevät, niin elä ainenkaan myönnä, jos satut unenpöppörössä niin tekemään, elä aineskaan allekirjoita sitä! Jos satut allekirjoittamaan niin kiellä kaikki..../

  Ihan vain ystävän neuvon tässä laitoin! Muka kuorsaat, eihän naiset kuorsaa...en ainenkaan minä...;D

  VastaaPoista
 4. Oletpas sinä sisukas, yö lauteilla, apua, ja pääsit vielä aamulla sieltä alaskin! Minä en tuohon olisi pystynyt, korvatulppia olisin miehelle tarjonnut niin lakkaa kuulemasta harhoja.

  VastaaPoista
 5. Hih, minä kerran miehen kuorsausta nauhotin, kun kivenkovaa väitti ettei kuorsaa ja voi sitä meteliä jolla minua valvotti. Vielä väitti ettei ole hänen kuorsaustaan kun sen nauhan hänellä kuuntelutin. Niin monta kertaa yöllä vaihdoin nukkumapaikkaa kun ei saanut nukuttua ja sitten tuo mies vielä väitti että minäkin kuorsaan, en kyllä ollut ikinä sellaista kuullut. Eikä Himmukaan väitä sellaista.

  VastaaPoista

 6. Voi kade, olisi ihanaa päästä lillumaan kylpylään!

  Kuorsaaminen? Ei voi pitää paikkansa! Jos ei itse kuule, sitä ei ole, nih.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille, kun olette mun kanssa samaa mieltä, tuossa kuorsausasiassa :)

  VastaaPoista
 8. Min akuulen kun kuorsaan, joten jos et kuullut et kuorsannut!

  VastaaPoista
 9. Täälläkin on tuommoista hölynpölyä ilmassa! Mieheke kuorsasi ennen kanssa, mutta sitten kun siltä leikattiin nielurisat (aiheuttivat jatkuvia nielutulehduksia), niin kuorsaus loppui. Siirtyi väitteiden mukaan minulle. Olen vielä niin pahansorttinen, ettei minua kannata kyynärpäällä tökkiä, olen niin monet kerrat suivaantunut unissani siitä :D en unenpöpperössäni tajua maasta enkä kuusta, ja minusta vaan tuntuu, että toinen on koko ajan tekemässä kiusaa. Onneksi miehekkeellä on hyvät unenlahjat, niin ei kauhean useasti tästä väitellä ;)

  VastaaPoista
 10. En minäkään kuule omaa kuorsaustani.:-)

  Lillumisloma on tosi ihana ja lasten kanssa vielä hauskempi.

  VastaaPoista
 11. Tuskin sie kuorsaat, öh. Mutta ymmärrän kyllä, jos syvään hengittäminenkin valvottaa petikaveria. Sauna ei kuitenkaan ole hyvä ratkaisu tähän, kuten huomasitkin. Jospa se siitä.

  VastaaPoista
 12. Pötypuhetta että naiset kuorsaisivat! Joskus sitä ehkä vähäsen syvempään hengähtää tai huokaisee unen sekaan.
  Tiedän, ei ole hyvä petipaikka Vuokatin mökin saunan lauteet! Mutta se lilluskelu isossa altaassa on mukavaa. Ja muutenkin Vuokatti on mukava paikka lomaa viettää. Meilläkin nuoremmat käyvät eri aktiviteeteissä mutta meikämummi vaan kylpylässä ja joskus kuntosalilla. Oliko jo lunta? Sotkamo on kaunista maisemaa.

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti saivartelua :D Meilläkin kuorsaa vain iskä ja miä kolli häivyn justiinsa silloin sängyn alle. -myrtti-kolli-

  VastaaPoista
 14. Valitse neuvokkaammin ensi kerralla, jos entinen poikaystäväsi rupeaa ihan noin mahdottomia väittämään.
  KYllä kylpyräissut on rentouttavia, niissä on niin monenlaista aktiviteettia, mitä harrastaa tai päästä kokeilemaan. Joko jäit biljardin peluun koukkuun?

  VastaaPoista
 15. Kyllä likoaminen on kivaa, pitäisi kai jossain vaiheessa aloittaa vesijuoksu, menee varmaan ensi vuodelle kun juoksuystäväni livahtaa Ruattiin hetkeksi aikaa. Vai väitti että kuorsaat, taisi olla harhoja kun kuuli ;-)

  VastaaPoista
 16. Jos makaan selälläni, niin herään siihen, kun joku kuorsaa, herään sihen ääneen...kamalaa...ja sitten saa ihmetellä, kuka kumma on samassa asunnossa kuorsaamassa (nukun 4 yötä/vk yksin). Mullekin oli uutinen, että muka kuorsaan, jotenkin otti ja ottaa päähän. Kaveri kun ei todellakaan enää kuorsaa, se on leikattu kolli. (Siltä leikattiin nielusta jotain löysää nahkaa pois ja niin alkoi hiljaisuus.)Mun on pakko tunnustaa tämä oma äänekäs uinumiseni, koska herään siihen itsekin. Niin...mä en haluaisi siihen leikkaukseen...siitä toipuminen vei Jp:ltä kauan. voi että.

  VastaaPoista