keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Ostoksilla

Käytii taas Tallinassa säästämässä, niin kun ainut poikani asian ilmaisee :) Tietysti kävin taas Karnaluksissa, missäs sitä muualla niin säästäiskään. Mutta todella hintaero on ihan huikea. Pari esimerkkiä. Samaa kangasta ehdin ostaa, ennen kun tiesin matkasta. Täällä tuo Panamakangas makso kapeampana lev.110cm 18,70/m ja Karnaluksissa lev.140 4,47/m helmilanka dokka täällä 3,20 ja siellä 0,38. Sukkalankaakin oli ihan pakko ostaa. Onneksi nämä ostokset ei mee pilalle. Voi ihan hyvällä omallatunnolla sanoo, että "aika tavaran nauttii"
Alan tekee Hardangerkaitaliinaa ja tuosta nyt ostamasta kankaasta joskus isoa liinaa, ehkä ;)
Oli ihan mukava reissu muutenkin käytiin syömässä ja nautittiin elämästä. Onnkesi merikin oli melkein tyyni. Porukkaa ei laivallakaan ollut paljoo, että hyvin mahtu sekaa.

5 kommenttia:

 1. Olispa kiva käydä joskus ostoksilla. mutta jo täältä satamaan kun lähtee, on ostosten halpuus sitten jo syöty.

  VastaaPoista
 2. Ai että olis hauskaa lähtee säästämään tuonne naapuriin, onneks voin vähän täällä meidän kylälläkin säästää! Mutta noin huimat säästöt ei kyllä tule, missään nimessä!
  Samaa mieltä Mummelin kanssa, että täältä sisämaasta kun sinne lähtee, niin hintavaks tulee se retki ....;)

  VastaaPoista
 3. No, kyllä siellä onkin aika paljon halvempaa!
  Asuispa siellä lähellä satamaa, niin kannattaisi kyllä ilman muuta käydä vaikka useestikkin!
  Mutta sama juttu, ensin sinne satamaan on aikkas pitkä matka, että se siittä säästämisestä sitten, hi!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla että vieläkin on noita hintaeroja,luulin että ovat jo kirineet kiinni Suomen hintoihin.Viime kesänä en Tallinnaan ehtinyt,mutta toivottavasti ensi kesänä..

  VastaaPoista