maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kukka päivä Kurussa

Vietettiin viikoloppu ystävien luona Kurussa, missä heil on mökki. Kyllä on suurenmoista kun on ystäviä. On se vaan niin mukavaa, kun voi muistelle menneitä yhteisiä tapahtumia. Sovitaa, että se ei oo mikää vanhuuden merkki. Meillä on melkein viidenkymmenen vuoden ystävyys. Muisteltavaa piisaa ja muutenkin kun on se tuttuuden tunne kaiken aikaa läsnä.
Sielläkin on vastaranta, voitkos kuvitella? ja joutsenet melko kesyjä, kun lipuuvat ihan liki.
Mitens se Leinon Eino sanookaan? Mik on tää tuoksu mun ympärilläin, mik on niin hellää ja hyvää? No Vanamomaton tuoksuhan se siinä.
Sain läksiäisiä tälläisia vuokkoja. En tiedä mitä ovat. Suuremaat kukat kuitenkin, kun normaalissa Valkovuokossa. Toivottavasti lähteevät kasvamaan.
Minä joka en tykkää käydä soppailemassa innostuin tekee sitä, kun käytiin Parkanossa Nanson myymälässä ja sit viel ajettiin Keskiselle.
Olen nyt vakaasti päättänyt alkaa uuden elämän karppaamalla. Kekisellä olikin keittokirja halvalla vain 21,50€, kun se maksaa muualla 35€

5 kommenttia:

 1. Onko mahtavampaa, kuin viidekymmenen vuoden ystävyys :) Itsekin toivon kohdalleni semmoisia ajanmyötä! Tsemppiä karppaamiseen :)

  VastaaPoista
 2. No oisimpa tiennyt että keskisellä kävitte, olisin kahville kutsunut!

  VastaaPoista
 3. Karpit on aika hyviä peikostakin :)

  VastaaPoista
 4. Tilasin Karpin keittokirjan pari kuukautta sitten. Neljä kiloa on lähtenyt, vaikken ole mitenkään tiukkaa linjaa pitänyt. Ruuat on tosi hyviä! Kannattaa lukea myös lääkäri Antti Heikkilän kirjoja. Niistä saa paljon perustietoa karppauksen vaikutuksesta terveyteen.

  VastaaPoista
 5. Kukkahattuneiti: Toivotavasti saat pidttyä ystäväsi niin kauan. Se on todellinen onni.

  Mummeli. Jos sitte joku toinen kerta :)

  Peikko: :D

  Ilona: Olen lukenut :)

  VastaaPoista