tiistai 7. kesäkuuta 2011

Taas on asuntoa säästetty.

Oltiin viikko Kumossa " Myllyniemessä". Se on paikka missä ei tarvii pulata sähköjen kassa, ei tarvi katella TV.tä. Saunan pesuhuoneessa on vain kolme seinää ja raikas järvi tuuli puhaltelee ja mukavasti jäähdyttelee.
Mustikat kukki ja niitä tulee ihan meilettömästi, ellei halla pane tai kuivuus vaivaa. Korvaseiniä ihmiset keräs kilokaupalla. Minä annoin niiden kerätä.
Tässä pari entistä poikaystävää ( toinen vaan on minun) on lähdössä kalaan. Kumpikaan ei edes kauheesti tykkää kalasta. Todettiin vaan, että hullut on kamalia :) Kelit oli kyllä niin vaihtelevia, että onneksi oli joka lähtöön vaatteita mukana. Välillä tuntu, että tarpeeksi ei oo ollenkaan. Koin seillä elämäni ukkosenkin. En oo koskaan ollut sellaisessa myräkässä. Oli se vähän pelottavaa.

Kotiintulomatkalla tavattiin toiset ystävät ja lähdettiin heidän matkaan Puumalaan. Käytiin tutustumassa Johanna Orasen näyttelyy. Tässä sieltä kuvia.

Kauniita tauluja, mutta en huolis omalle seinälle ensimäistäkään. En edes tätä, tai jos se meille tuotais, niin hintalappu ois syytä jättää 16000€ ja hilkut päälle.

Jossain kohtaa matkalla oli ihan kahvipaikan vieressä silkkiuikun pesä.

Kyllä Suomen suvi on kaunis.

Lämmintä ja aurinkoista viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Ja hengissä pysyitte olman tv:täkin! Itse en sitä kaipaa, kun harvoin sitä katson. Mutta Suomen kesä on kaunis, kuvatkin sen todistaa!

  VastaaPoista
 2. Minulla tietokone on tv,oikeaa tv:tä ei edes tarvitse...
  Ihanaa kuulla että mustikat kukkivat runsaslukuisina;ehkä sitten ehdin poimia niitä kun olen Suomessa:) Ja toivottavasti sitä hallaa ei tule...

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa rauhoittavalta kesänvietolta. Pääsisipä itsekin jo lomalle...

  VastaaPoista
 4. Toi herkkupöytä maalaus on ihana, niin mun mieleinen. =9)
  Ootte siis asuntoautolla matkassa. Kyllä on hyvä, kun näillä helteillä voi valita sään itse. Jos on liikaa lämpöä, starttaa vain auton käyntiin ja suunnistaa sinne, missä luvataan viileämpää säätä. =9)

  VastaaPoista
 5. Mummeli: tukevasti pysyy vaikka ei telkkaa nääkää :)

  Yaelian: Toivotaa, että sato säilyy.

  Sussi: On se ystävien kanssa mukavaa. Eläkkeellä olokin on luksusta :)

  Irene: Täs sen näkee, että makuja on monenlaisia :) Meil on vaunu, mut sama asia.

  VastaaPoista
 6. Voi että...niin kesää niin kesää! Lämmintä viikonkulkua ja vk.loppua sinnekin!

  VastaaPoista
 7. Hieno reissu teillä, sitä voi nauttia ilman telkkukakin, ei meilläkään saunamökillä sähköä ole, siellä kipaistiin pikimmiten.

  VastaaPoista
 8. Kiitos viestinviejälle siinä kleitonia asiassa. Huomasin että oli mennyt perille. Unohdin laittaa nimeni pyyntöön = oon se Nelimummi, vielä vähän aikaa. Piakkoin, muutaman viikon sisällä toivon saavani muuttaa nimeni. Uusi nimi on kaiketi Viismummoista. Pitäkää peukkuja.

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa vaunuilla ympäriinsä miten mieli halajaa ilman huolta yösijasta.

  VastaaPoista