keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Vaihteeks Tallinnassa

Oltiin Vastarannoilla maanantai-iltana kortilla ja siinä pelin tuoksinassa todettiin, että lähdetäänkin huomenna Tallinnaan. kello oli jo niin paljon,että lippukauppa ei ollut enään auki, joten oli pakko pelata siinäkin kohtaa uhkapeliä ja lähteä vaan aamulla sian pierasun aikaa kohti Helsinkiä. Laivassa oli kyllä tilaa, mutta siinä vaiheessa, kun pysähdyttiin siihen kopin eteen, mä totesin, että passit on kotona!! Lippuluukulla tyttö sano, että se on 600 - 700€, jos tulee pistotarkastus, eikä oo passia. Kun kerta oltiin jo näin pitkällä ja Vastarannoilla oli passit mukana otettiin riski! Onneksi tullimiehet ei viittineet tehdä eilen töitä :) Päästiin pelkällä pelästyksellä.
Karnaluksissa oli pakko käydä. Ostin lankaa Haapsalun huivia varten. Valkoista 213g ja luonnon valkoistan on 130g. Saas nähdä riittääkö noi langat ja milloin alan tekemään niitä. Pari dokkaa piti ostaa muliinilankojakin. Ihan vaan kaiken varalle, jos sattuu tarviimaan. Ostokset oli yhteensä ihan 17€.

Ûlemistekeskuksesta ostin tän ristipistolehden ja kaksi reunapitsikirjaa.

13 kommenttia:

 1. Hieno päähänpisto lähteä melkein siltä istumalta eteläisempään tasavaltaan! Kiva että löysit Karnaluksiin ja teit löytöjä. Pieni trippi Tallinnaan välillä on ihan hauska.

  VastaaPoista
 2. Anja : Karnaluks on tuttu paikka.Minäkin tykkään tälläsistä jutuista.

  VastaaPoista
 3. Reipasta meininkiä! Välillä kannattaa järjestää jännitystä elämään.

  VastaaPoista
 4. Peikko onkin miättinyt mikä on passi tai hammasharja. Nyt se tiätää, että ei sellaisia tarvitakaan :)

  VastaaPoista
 5. Pientä passijännitystä ollut teillä, mutta hyvin päättyi kaikki. Voisitte pistää pystyy sellaisen kisan, että kuka matkustaa eniten ja kauimmaksi ilman passia ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä reissu! Tuommoiset päähänpistot on parhaita, silloin ei kerkiä paljoa jännittämään. Onneksi eivät olleet passintarkastajat työintosia!
  Olispa ihan mukavaa kävästä karnaluksissa....vaikkei oikein mittään tarviikkaan...;)

  VastaaPoista
 7. Ruska: Sellaista ei uskalla kokeilla. Etlarissa oli kerran juttu. Tytöt olivat venäjän rajalla sitä kokeilleet ja yksi tytöistä pääsi Siperiaan asti kymmeniksi vuosiksi.

  VastaaPoista
 8. Kivoja tuollaiset nopeasti päätetyt matkat!:) Onneksi eivät kyselleet passeja!
  Ihania ostoksia teit matkalla!

  VastaaPoista
 9. Minä olen sellainen jänishousu, että ilman passia en uskaltaisi laivaan astua. Hienosti selvisit ja kivoja ostoksiakin on löytynyt.

  VastaaPoista
 10. Kivoja ostoksia!

  Onneksi ei passeja kyselty. Minulle olisi tuo jännitys ollut liikaa, jänishousu minäkin:)

  VastaaPoista
 11. Yleensä tuommoiset äkkireissut onkin parhaita, vaan aika räväkällä mielellä olitte kyllä liikkeellä.
  No toisaalta, rahallahan selviää monesta, ja olisihan jälkeenpäin ollut mukava ohimennen mainita huivin hinta.

  VastaaPoista
 12. Me ei meinattu kerran päästä pojan kanssa (kun se oli vielä lapsi`)Tallinnaan,kun olin unohtanut sen passin mutten omaani....No kaikenlaisten selittelyjen jälkeen ja muitten paprujen jälkeen ne päästi,siis siellä Tallinnan puolella.
  Aika rohkeasti sinne menitte,aikamoisia seikkailijoita olette;D

  VastaaPoista
 13. Johan oli ylimääräistä stressiä passeista; onneksi ei tullut harmeja :). Kivoja ostoksia.

  VastaaPoista