perjantai 5. maaliskuuta 2010

Koiralle blogi

Paikallisessa lehdessä oli juttua, että koirat alkaa pitää omaa blogia. Eihän se nyt sinänsä mikään uutinen ole. Onhan jo monella koiralla täälläkin mun suosikeissa melkein oma blogi kissoista puhumattakaa. Hannelen Viivi kertoo itsestään ja miten sen emäntä on joskus ihan outo. Amadallakin on joskus aika paljon sanottavaa. Tämä juttu onkin nyt siitä poikkeava, että koiralle laitetaan joku panta kaulaan ja se sitte reakoi koiran liikkeisiin ja sen perusteella tulee juttua koneelle. Ihan kuin itsestää. Tuli vaan meileen, että meidän Dorikselta ei kyllä kummostakaan blogia syntyis, vielä vehemmän kuin minulta. Se oli sisällöltään suunnilleen.
Tänään nukuin melkein koko päivän, mitä nyt pari kertaa kävin pissillä ja vähän syömässä. Pakko oli syödä välillä hengenpitimiksi, vaikka se ruoka ei nyt niin kummosta ollutkaan. Osaavat aina ostaa niin huonoa ruokaa. Amalian kanssa kyllä käyn sen pissareissulla, se kun ei osaa sitä yksin tehdä. Joskus se kurja laittaa oven kiinni, niin että en pääse mukaan. Silloin kyllä annan se kuulla kunniansa. Huudan oven takana ja lujaa, niin kun vaan kollikissasta ääntä lähtee. Etenkin näin maaliskuun aikana. Onhan minulta toki vehkeet viety, mutta joku muisto on jäänyt ja se tulee äänenä.
Me ollaa molemmat täälaisia lyhyt sanaisia :)Aurinkoista viikoloppua.

16 kommenttia:

 1. Piti ihan suurentaa kuva kun tuo kissa on niin hyvan nakoinen!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tekisin kissablogin, mutta näistä kolmestakaan ei irtoa niin paljoa asiaa, kuin edellyttäisi. Ekakerralla ehkä, mutta päivät ovat niin samanlaisia, ettei viitsi kerrata samoja juttuja.Ruuan morkkaustalkoita harrastetaan päivittäin ja vessassa käyn kolmen kissan todistaessa tapahtumaa jne, jne.

  VastaaPoista
 3. Jeee Doris tuo on sitä meidän elämää. Ei tuo miunkaan emäntä ymmärrä kun sinne vessaan pitää ängetä mukaan ja vielä kun meerin pitäisi päästä pöntöllekin samaan aikaan...terkkuja, Mauri, täältä patongin purijoiden maasta

  VastaaPoista
 4. Doris poseeraa hienosti. Amanda ei yleensä vessaan pyri, mutta eilen se pujahti sinne , kun tulin sieltä pois. Kurkkasin vähän ajan päästä mitä siellä oli meneillään. Amanda seisoi pytyn renkaan päällä ja tuijotti veteen. Ryntäsin hakemaan kameraa, mutta Amanda ei ymmärtänyt pysyä kuvausasennossa vaan tuli pois vessasta.

  VastaaPoista
 5. Voi ihana sun kisuliiniasi, ja blogikin vielä!
  Vai on vehkeet viety sulta, niin muuten on multa, Otto-koiruliltakin, on se vaan niin kamalaa, kun ei saa niistäkään ite päättää!Hi!

  VastaaPoista
 6. Olihan siinä tarinaa kerrakseen :)

  VastaaPoista
 7. Hyvin näkyi juttu soljuvan ilman pantaakin. Semmoinen ajatusten ääneenlukulaite olisi kyllä mukava, suomalaisena tietty haluaisi tietää mitä eläimetkin meistä ajattelevat..

  VastaaPoista
 8. Ihana juttu! Aurnkoista viikonloppua sinnekin!!

  VastaaPoista
 9. Kissan arkea:)

  Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mitä esimerkiksi naapurin koirat postaisivat...Tosin ehkä ei naurattaisi kun nyt olisi varmaankin juttua naapurin tädistä, joka kantaa lunta pois pihalta:)

  VastaaPoista
 10. Oi miten ihana mirri! Kuin meidän Miska, joka eli 15 vuotiaaksi. Sen jälkeen en ole pystynyt ottamaan kissaa :-( Ihailen kyllä ihan luumuna muitten kissoja. Eihän sitä koskaan tiedä..jos vielä joskus mirri minunkin jaloissa kehrää..

  VastaaPoista
 11. Joo, ei noi meidän Elli- ja Iina-kissatkaan paljoa rupattele, eikä ne ole liikunnallisiakaan, toisin kuin mie. Taitaa olla kissojen heimon peruspiirteitä. Mie välillä niihin yritän saada eloa jahtaamalla niitä ja näykkimällä hännästä. Sanomistahan siitä tulee, ja ne läpsii ikävästi tassuilla kuonoon. Ei ne kynsiä käytä, mutta kunhan esittävät kovista. Makaavat ne ja syövät kaiket päivät, Elli on jopa niin laiska, että makaa päivin-öin hiekkalaatikon kupeessa, ettei ole pitkä matka edes pissalle. Vähän menee yli miun ymmärrykseni tuollainen vetelyys! Tervehtii Viivi

  VastaaPoista
 12. Mäkin tarvisin sellaisen pannan kaulaani, tulisi juttua ilman sen suurempaa, taitaa sitä kyllä tulla muutenkin. Joskus liiankin kanssa. Vai ei Amanda tahdo päästää sua mukaansa joka pissareissulle, oletko opetellut sellaista "jalka ovenväliin" -systeemiä?

  VastaaPoista
 13. Kaikkia ne kans keksii. Ihmiset meinaan. Meidän Allilta tulis juttua vaikka kuinka, mutta kun suusta ei tuu ulos sanan sanaa, vaikka kuinka suutansa aukois.
  Mä oon joskus ajatellu, että meirän Allista olis ollu tarkootus tulla puhuva koira, mutta joku meni pielehen Allin luomistapahtumas. Alli on meinaan niin seurallin koira, että kun se haluaa jotakin se kiipiää sylihin ja aukoo suutansa ku kala kuivalla maalla. Anonyymi on erikoosen hyvä tulukittemahan Allin puheyrityksiä. Se ottaa Allin pään käsiensä välihin ja kattoo Allia silimihin ja kysyy:" Mitä Alli haluaa? Kerro Paapalle kaikkia, niin Paappa auttaa."
  Ja aina on Alli tullu ymmärretyksi ja saanu haluamansa. =9)

  VastaaPoista
 14. Voi voi, meidän Tyyneltä se vasta tulisikin vähän tekstiä: "nälkä.. ruokaa.. nälkä.. ruokaa.."

  VastaaPoista