maanantai 7. joulukuuta 2009

Perinteiset

Pidettiin viikonloppuna perinteiset pikkujoulut. Porukka on vuodesta toiseen suunnilleen samana pysynyt. Mitä nyt joskus uusiakin tulee joukkoon mukaan.
Illan ratoksi vähän pelattiin tupamölkkyä ja tässä on menossa pingispallon heitto ämpäriin, vaihtelevalla menestyksellä. Joillain onnistu paremmin, kuin toisilla ;)

Rouva Vastarannankiisken voiton tanssi menossa. Ei kai oo vaikee arvata kuka onnistu. Katsokaas kun on ilolientäkin päässyt kuvaan.

Sinikka-tätikin oli mukana ja nautti huomiosta täysin siemauksin. Mikäs siinä on koiran ollessa, kun kaikka kahdeksantoista ihmistä vuoron perää pitää hyvänä.

Itsenäisyyspäiväkin meni sujuvasti. Näittekö minut sillä vastaanotolla, olin siinä ensimmäisten joukossa? Mulla oli pitkä vaalee lammaspuku päällä made by Nanso. Vanhahan se jo on, mutta eikös se kierrätys ole nyt kunniassa. Mitä sitä uutta vielä, kun vanhakin on ihan paikkaamaton. Tyytyväinen olin itse pukuuni ja entinen poikaystäväkin oli sitä mieltä, että kaunis on ja sopivan väljä, niin ei noi makkarat tuu niin selvästi esille.

10 kommenttia:

 1. Ilmeisen hauskat pikkujoulut. Ai, se olit sinä se kiva juhlapaita yllä!

  VastaaPoista
 2. täälläkin maistettu glögiä

  VastaaPoista
 3. Näytti kyllä aivan täydellisiltä pikkujouluilta! Ajattelin ensin, ennen kuin luin kuvatekstejä, että olit onnistunut olemaan paparazzi salaa ja kuvannut aamuyön tunteina porukkaasi...

  VastaaPoista
 4. Katselin osittain telkasta linnan juhlia. Ajattelin hieman kyllä, että olin näkevinäni siellä myös sinut!
  Taisi omat pikkujoulujuhlasi olla riemukkammat.

  VastaaPoista
 5. Hauskat juhlat teillä ja koiruli taisi ottaa rauhallisimmin.

  VastaaPoista
 6. Kivaa on teillä näköjään ollut!
  Vai sinä se olitkin, no nyt muistan sen vaalean mekonkin!hi, hi!

  VastaaPoista
 7. Kivat pikkujoulut:) Pahus, että en nähnyt linnanjuhlia, olen selvästi missannut tärkeän kohdan.

  VastaaPoista
 8. Noihin pikkujouluihin olisin minäkin halunnut osallistua! Harmi, kun pääsin telkun ääreen vasta kättelyjen puolessa välissä, joten olit ilmeisesti ehtinyt jo purjehtimaan sisään hienossa kostyymissäsi. Näin kyllä sinusta vilauksen tanssin pyörteissä Ilen käsivarsilla ;D Oliko sinusta linnan booli liian makeaa?

  VastaaPoista
 9. Pitääkin käydä selaamassa Iltasanomien kuvasivut uudestaan..
  Pingispallon heittelyssä saa liikuntaa ja varmaan iloliemen voimalla löytyy tarpeellista lisäänotkeuttakin, näemmä. Koiru ei tainnut osallistua pallon etsintään, viisas hauva.

  VastaaPoista