perjantai 20. marraskuuta 2009

Vierotusoireta

Vieroitusoireita tässä poden, kun en oikein pysty tekemään mitää, enkä edes olemaan koneella.
Selkä on ihan tautisen kipee, enkä juuri pysty istumaan, seisomaan enkä oikein kunolla makaamaankaan. Se nyt kuitenkin sujuu parhaiten. Eilenkin Doriksen kanssa reippaasti nukuttiin koko päivä. Luulin jo,että sika on iskenyt, kun oli niin hirveen huono olo. Koko ajan eto oikein olan takaa ( mitenköhän se sieltä etoo?) Paha olo olla kuitenkin. Luulen, että se johtu siitä kun otin entisen poikaystävän Tramalin. Tais olla turhan tuju pilsu. Autto se kuitenkin sen verran, että vähäksi aikaa helpotti.
Josko tämä tästä kuitenkin vielä iloksi muuttuis, kun aikansa makaa.
Lääkäriinkään en viiti mennä, kun jo tiedän etukäteen mitä se sanoo. Täytyis laihtua. Tiedetään, tiedetään, mutta helpommin sanottu kun tehty. Pitäis ommella suu niin kiinni, että siihen ei mahtuis, kun millin pilli. Oon kyllä koko aja koittanut syödä matalaa ruokaa, lahnaa ja lettuja mut ei vaan auta :(
Ilosta viikonloppua sinulle!

12 kommenttia:

 1. Otan osaa laihtumisyrityksillesi, unohtamatta selkäsärkyä. Tässä on laihdutettu tosissaan kuukausi ja kilosta on enää muisto jäljellä. Loput kannan vielä mukanani, että silleen ;)

  VastaaPoista
 2. Pystyn hyvin istumaan selkakipuni kanssa, mutten nukkumaan! Pitaisi varmaan laihtua! Se on valitettavasti totta, mutten tieda miten.

  VastaaPoista
 3. Sain kerran lääkäriltä sitä Tramalia iskiakseen. Minulta meni jalat alta, kun otin sen esimmäisen. Se jäi viimeiseksi. Dooris on mielissään, kun yhdessä makailette kaiken päivää. Se on kissan mielestä oikea elämäntapa. Helpottaisipa selkäkipusi jo!

  VastaaPoista
 4. Selkä mullakin on kipeenä, ja laihtua myös pitäisi.
  Vaikkeihan se siittä parane, mutta helpottaisi varmaankin.
  Mä kanssa justiinsa nytten sain sellasta tramalia, otin yhen, mutta siihen myös jäi!
  Tuli tosi huono olo ja päätä alko särkeen, jäi myös viimeseksi.
  Toivon, että vähän helpottais sun oloasi se selkävaiva.
  Tiedän, että se vie koko ihmisen, kun oikein kipeenä on.
  Kai me neulotaan se suu vaan kiinni, ei kai mikään muukaan auta!:-D

  VastaaPoista
 5. Voi Amalia kulta, samoja ongelmia noiden ruokien suhteen. Tänään tosin syötiin kalaa, mutta uppopaistettua ja oli niin tuhottoman hyvää.

  VastaaPoista
 6. Siis matalaa ruokaa pitää syödä, että laihtuu!
  Ikävää tuo selkäkipusi, mutta toivotaan, että helppaa.
  Jospa vielä makoilet Doriksen kaa, niin kipu väsyy olemaan selässäsi ja häipyy.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen matalan ruuan ystävä ja matalaksi pitäisi saada kilotkin. Iskias on tuttu kaveri myös, joskin huh ei vähään aikaan ole vieraillut.
  Kissaa ei ole, mutta otan silti osaa.

  VastaaPoista
 8. Mun kilojen tuloon ei auttaisi tuo millin pillikään, sillä minun ei tarvi kuin katsoa ruokaan, niin kilo tuli taas ;( Toivotaan, että selkäkipusi hellittää!

  VastaaPoista
 9. Kun aina laihduttaa, niin kohta on laihduttanut oman painonsa moninkertaisesti.

  VastaaPoista
 10. Oi,selkäkipu on tosi kurja juttu. Toivottavasti pian parantuisi. Ylipainoinen olen minäkin ja reippaasti ja monta sairautta joihin laihtuminen toisi livennystä,vaan en saa itseäni laihtumaan. Moneen muuhun asiaan on sisua,mutta siihen ei yhtään.

  VastaaPoista
 11. Voi kurja, pikaisia paranemisia!

  Lääkärit on aina niiden laihduttamis- ym. juttujensa kanssa. Minulla oli kerran selässä jotakin vikaa ja se aiheutti toiseen jalkaan puutumista. Työterveyslääkäri (minua jotakin 10 vuotta vanhempi), totesi minulle ärtyneesti, että tuossa iässä sitä alkaa olla kulumia. Vastasin, että ehkä teidän iässänne, muttei minun ja marssin ulos:) Myöhemmin sitten selvisi, että vika johtui rasituksesta.

  VastaaPoista