sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Valinnan vaikeutta

Kauheen vaikee päättää mitä tekis? Ostaisko niitä pillereitä, mitä Pirkko Mannola mainostaa. Ne kun tekee niin hyvää nivellille ja vaikka minne. Pirkko onkin niin simsakan näköinen, että varmasti ne on hyviä. Sit siinä sais unelmamatkan mahdollisuuden. Mullehan se matka ilman muuta osuis. Mulla kun on niin hyvä toi arpaonni, nytkin sain lotosta 1€ :)

Sit olis kyllä tää toinen vaihtoehto, olikohan se Vitaebro tai jotain sinne päin. Se on kans kauheen hyvää. Sitähän mainostaa tää kaunis uimarityttö HannaMari Seppälä. Sen on kans pakko olla hyvää luustolle ja nivelille, koska se Seppälä on niin sutjakka ja hyvä uimaan. Hän siinä mainoksessa sanookin, kun se on tehnyt pelkkää hyvää hänelle. Elämän laatukin on parantunut. Kyl se vois mustkin tehdä hoikan ja kauniin. Siin on lisäksi mukan omega3 pilsuja. Nehän on hyväks kans joka asiaan. Niitä mä olen ottanutkin, mutta niissä on vaan sellai huono puoli, että ne röyhtii ja tulee sellai tunne, että sillin pyrstö on hamapitten välis. Saiskohan niiden tilallet jotain muuta?

Mahdollisuus olis tulla kauniiksi sisältä päin, jos söis Priorinpilsuja. Päältähän mä olenkin kaunis jo, mutta oishan se komeeta, kun kuolee niin on kaunis sisältäkin. Siinä ois ruumiinavaajallekin jotain silmän iloa. Tosin se on lyhytaikaista, kun mut täytyy poltaa. Mutta kauneus onkin katoavaista, läskit ovat ikuisia.

Viel ois yks vaihtoehto. Eucerinin joku Ace Hyadryin tai jotain sinne päin. Se on juuri mulle, kun se peittää ja poistaa kaikki rypyt ilman leikkausta. Tosta vaan simsalapim. Peilistä katsoen onkin niitä tullut tässä matkan varrella, vai onko noi nykyajan pelit jotenkin tehty huonosti? Ainakin silloin tyttönä ollessa niissä ei näkynyt yhtään ryppyä.

Tässähän nämä vaihtoehdot onkin näin äkkiä summattuna, mut kyl niit varmaan on muitakin. Vai varttuisko viel jos tosiaan tulee joku juttu , missä on yhdessä paketissa nää kaikki :)

15 kommenttia:

 1. Ei kannata varttua.
  Kannattaa olla vähän vallaton, ja kokeilla niitä pussillisia vanhoja konsteja.
  Tervaa, saunaa ja wiinaa.
  Terva on kyllä jo myrkyksi asti lueteltu eeuussa, ja wiinahan on kuulema pahasta.
  Saunaa ei oo viel keksitty kieltää.
  Mutta mä aattelin kyllä luottaa vielä noihin.
  En oo näet tavannu vielä ihmistä johon nua ei ois tepsinny!
  Saattaa olla kyllä niin, että ne kuali tervantuoksuisena saunanlauteille päissään... mutta ei ollu ryppyjä!

  VastaaPoista
 2. Nuo kaikki ovat varmaankin ihka hyviä. Minä olen vain itsessäni pohtinut, kun noita mainoksia katson, että miksikähän meitä ruttusia akkoja ja ukkoja vielä yleensä on ja miksi olemme kankeita, kun jokainen salva poistaa rypyt ja jokainen omega3:n pitää nivelet notkeina. No mietitään edelleen.

  VastaaPoista
 3. Monenlaista apua sitä löytyy.

  Mutta miehelläpä on työpaikalla laite, jolla tulee sekä nuoremmaksi että hoikemmaksi:)

  Yksi kerta olin miehen tekemässä lehtijutussa. Ja että olin onnellinen kun kuvassa oma naama näytti niin nuorelta ja freessiltä, ei yhtään samalta naamalta, joka aamulla näkyy peilistä. Mutta mies pilasi iloni, kun kertoi, että kaikista kuvista käsitellään rypyt ym. pois. Ja hoikennetaankin, jos tarvetta on.

  Mutt ainakin kuvissa voi näyttää freessiltä:)

  VastaaPoista
 4. Mitäpä noista rypyistä enää luopumaan, kun niiden hankkimiseen on käytetty koko elämä.

  VastaaPoista
 5. Mikä kumma siinä on, kun ei miehillä yleensä ole sen enempää ryppyjä kuin naisillakaan. Hehän eivät voitele itseään minkäänlaisilla rasvoilla. Kannattaisiko kokeilla partavettä;)

  VastaaPoista
 6. Arjaanneli: Kaikkia on kokeiltu. Tosin sitä tervaa vaan löylyvedessä.

  Zilga: Niinpä niin. Siksi mä en pysty päättää mitä alkais kokeilee :)

  Sussi: Täytyy varmaan ottaa yhteyttä sun mieheen,josko siitä ois mullekin apua :)

  Unelma: Onhan se niinkin, ja niinhän se onkin. Sanotaahan sitä, että köyhtyä saa, mut ei laihtua.

  Famu: Sehän onkin varmaan halvin vaihtoehto :D

  VastaaPoista
 7. Mie käytän tota Diasporalia kramppeihin ja nivelvaivoihin. Alan hämmästyttävästi muistuttaa Erkki Liikasta :((((

  VastaaPoista
 8. Hih, olipas veikeästi kirjoitettu! Mitäs sitä sisäistä kauneutta tavoittelemaan, kun ei sitä itse kuitenkaan näe ;) Itse tosin vedän Omegaa, ettei nyt ihan rupsahda sisältä päin ;)

  VastaaPoista
 9. Mielestäni elämä pitää ja saa näkyä ihmisessä. Tää aika vaan on sellaista nuoruuden, hoikkuuden, kauneuden korostamisen aikaa. Mitä muita upeita asioita maailmassa onkaan ja ne ovat todellisia. Ei ole aitoja lehtien kauniit naisten kuvat. Kaikki "epäkohdat" saa muokkaamalla kuvia pois. Ajatelkaapa useita näyttelijöitä, joilla otsa ei liiku botoxin takia ollenkaan. Kuinka ankeaa olisi sellaisen kanssa jutella, kun kasvoissa ei näy ilmeet kunnolla. Ilmeet ovat aika ratkaiseva viestintä keino kanssakäymisessä. Aito, muokkaamaton ihminen on mielestäni kaunein. Meidät on vaan median kautta manipuloitu uskomaan muuta. Olkaamme jurii sellaisia kuin olemme ja ylpeitä siitä!

  VastaaPoista
 10. Olen miettinyt, että täytyyhän sitä elettyä elämää näkyä kasvoissa, hassun näköinen olisin sileine ihoineni. Ei minullekaan sovi ne röyhtäsypillerit ;-)

  VastaaPoista
 11. Hienosti kirjotettu sun kertomus!
  Mutta oikeesti, mä en kanssa kyllä usko noihin juttuihin, ne on kaikki rahastusta, ei mitään muuta!
  Musta ei ainaskaan saisi kakskymmppistä, vaikka söisin kaikki purkit kerralla!
  Ja pitähän sitä nyt elämä naamasta ja kropasta näkyäkkin.
  Ei noi kaikki julkkiksetkaan nyt niin hienoja oo, kun naama on vedetty kireeks, niin ovat kuin vahanukkeja.
  Eletään me vaan omina itsenämme, ja ollaan tyytyväisiä näköömme, vaikkei niin sileitä enää ollakkaan.
  Ja kilothan jokainen ite kantaa, että nautitaan vaan olostamme.

  VastaaPoista
 12. Kun ottaa aina kaikkea kaks tai muuten tupla-annoksen niin tulee hurjan mielenkiintoinen olo.

  VastaaPoista
 13. Minua ei sitten saa polttaa!
  Miksi sie niin haluat...?

  VastaaPoista
 14. Mina olen sita lielta etta nykyajan peileissa on jotain vikaa. Ranskalaisissa peileissa on ihan sama juttu. Ehka kaikki peilit onkin valmistettu Kiinassa nykyaan.

  VastaaPoista
 15. Olen samaa mieltä Arjaannelin kans, jossei sauna, wiina ja terva paranna niin son sitten kualemaksi! Ja jossei viikonloppuhun mennes oo parhaimmillaan ja terve, niin seki o kualemaksi. Kuulemma. Toki...elellähän täs vaikkei kaikki ookaan aina niin viikonloppua. Joopa joo.

  VastaaPoista