keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Pullasorsii ja variksii

Ei oo kyllä linnuillakaan helppoo, kun pitää kaiken laisissa pyrysateis olla. Varikset yritti epätoivoisesti irrottaa oksaa pesätairpeisiin. Mieli teki mennä vähän jeesaa :)
Mies on vielä sairaalassa. Eilen piti operoida, mut kuuden aikaa illalla tultiin sanoo, et ei tänään. No ehkä tänään. Kovasti se on kipee tulehdusarvot ovat nousseet kolmesta 140. Saa nähdä onko se toimenpide sitte tänään.

Eilen tuli A-studiossa, oliko se nyt tsekkiläinen seksilogi, joka oli sitä mieltä , että pitäis tehdä teemapuistoja näille pedofileille. Sinne sitten kuvia lapsista ja muitakin kiihottavia juttuja. Minä sanon tuohon niin kun Hanni, että voihan persé. Sitte ei kuulema olisi näitä lapsiin sekaantujia. Juu just. Eeltä kateltais kiihottavia kuvia ja sitten lähdettäis tuumasta toimeen. Sit siinä oli toinen mies joku ihmisoikeusasiamies, joka tuomitsi kun siellä kastroidaan nämä pahimmat tapaukset. En voi mitään sille, että se on mielestäni ihan oikein. Vaikka estääkö sekään näitä pedofiiliä toimimasta? Voihan sitä lasta hyväksi käyttää niin monella tavalla. Saunan taakse ja nappi otsaan on mun mielipide.

Niin se kevät tulee. Lähden tästä viimeiseen posliinin maalaukseen.
Päivän jatkoo vaan teille

11 kommenttia:

 1. Johan oli idea, tosiaan! Mun äiti sanoi että pedofiileille (ja mun exälle :)) pitäisi tehdä sama kuin ennen vanhaan pässeille: langalla solmitaan pallit niin tiukkaan, että ne kuivuu ja itsekseen putoaa pois. Helppoa ja tepsii varmasti..

  VastaaPoista
 2. Seksiloogit vois vetää ittensä huussista alas! Samaan syssyyn menis ne vanhemmat, jotka pistää pentunsa tappelemaan, niinkuin eilisessä 4D- dokumentissa.
  On tää jotenkin sairasta touhua nykyään...
  Kuuluuko ihmisoikeuksiin lupa tehdä mitä huvittaa tullakseen tyydytetyksi? Tätä kysyisin siltä asiamieheltä.
  Kemiallinen kastraatiohan on ihan inhimillistä, jos pitää sitten inhimillisenä pysyä moisten hirviöiden tuomitsemisessa.
  Arghhh...

  VastaaPoista
 3. No ilman muuta toi Hannelen ehdotus oli hyvä idea, niin niille pitäisikin tehdä!

  VastaaPoista
 4. Se nappi otsaan on ehkä paras ratkaisu. Vaikka toisaalta minussa herää sellainen viha kaikkia näitä pedofiileja kohtaan, että tuntuu kuin mikään rankaisu ei olisi riittävä. Nehän pääsee niin pirun helpolla jos ne tappaisikin.

  Oikeasti ne pitäisi laittaa jonkun motoristikerhon (esim. Helvetin enkelit) kevätleirille housutta juoksemaan saaliina pakoon. Oppisivat mitä on pelko ja tunne kun ei voi eikä pysty itseään puollustamaan vahvempaa vastaan.

  Argh!!

  VastaaPoista
 5. Tuota Hannelen ehdotusta vois kokeilla ja pitää heidät lisäksi jossain suljetussa paikassa visusti loppuelämänsä. Nappi otsaan on niille ihan liian helppo ratkaisu.

  VastaaPoista
 6. Sairasta on kun kaikkea epänormaalia aletaan pitämään normaalina ja hyväksyttävänä ja vielä siihen kannustetaan.
  Kastraatiota kannatan ja rangaistusten koventamista, silloin kun ihminen on muille vaaraksi pitää hänet sulkea jonnekin, oli syy mikä hyvänsä.

  VastaaPoista
 7. Pedofiilit on tosi sairasta porukkaa. Ei niitä pysty mitenkään ymmärtämään. Ei yhtään! Semmoinen pakko- ja pitkäkestoinen piikkilääke vaan, että kaikki halut häviää. Eikös vankiloissakin muut vangit karsasta näitä pedofiilejä? Ne on kaiken alapuolella.

  VastaaPoista
 8. Johan oli ajatuksenjuoksus vähän järkeä..vai että niille oma teemapuisto...olen hyvin avarakatseinen ihminen, mutta on asioita, joita en voi enkä haluakaan ymmärtää ja se raja on juuri tuossa pedofiiliasiassa. Siihen multa ei riitä yhtäkään hyvää ajatusta tai myötätuntoa eikä mitään muutakaan. Uskalla tässä oikein niin kirjoittaakaan kuin haluaisin!

  VastaaPoista
 9. Onpas ollut ohjelma, Saanelin ajatus kuulosti hyvältä.

  VastaaPoista
 10. ... Saanelkin käytti nappi ottaan -sanontaa, mäkin uskallan sitten kans sanoa, että viedään saunan taakse ja ...

  VastaaPoista