sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Nopeeta toimintaa.

Kyllä on luonnolla kova kiire. Eilen ei vielä ollut oiken mitää kukkia meidän pihalla. No nämä jonkun sortin scillat, vai onko nämä Idän sinililjoja? Olivat kyllä, mutta...

Valkovuokot ei vielä esdes näkyneet eilen aamulla ja nyt jo ovat kukassa takapihalla.


Ensimmäiset Kevätesikotkin aukovat jo kukkia.

Minulla oli tänään akvaarion pesupäivä. Oikein hävettää kuin huonoon kuntoon olinkin sen laskenut. Nyt ei enään riittänyt pieni pintasiivous, vaan täyty tehdä oikein perusteellisesti. Hiekat pessä ja kaikki kasvit ottaa pois. Ei siellä ollutkaan kun kaksi kalaa ja nekin huonossa hapessa. Hyi hyi mua!!!

8 kommenttia:

 1. voi kun teillä on jo kesää, meillä ei näy vielä leskenlehtiäkään, tai pitäisiköhän jalkautua vaikka lenkille. Noita muita ei täällä päin olekaan. Aurinkoa otin eilen ja sain jopa väriäkin vai pitäisikö sanoa, että rajoja.

  VastaaPoista
 2. Lämmin tuo luontoon vipinää, ja äkkiä onkin paljon kaikkea kivaa kuvattavaa.

  VastaaPoista
 3. Onpa paljon kukkia tullut! Pitääkin lähteä tutkimusmatkalle huomenna. Tähän mennessä olen tavannut vain lumikelloja.

  VastaaPoista
 4. Sulla kukkii jo pajon kukkia, mulla vasta joku työntää vähän vihreää maan alta!

  VastaaPoista
 5. Täällä ei vielä ole valkovuokkoja näkynyt! Tuossa akvaariossa on aika kova homma (meilläkin joskus oli aika iso sellainen), mutta kaunis katseltava!

  VastaaPoista
 6. Eikös vain olekin ihmeellistä joka ainoa kevät! Yhä hämmästyy joka vuosi sitä kiirettä. Minullakin eilen toissa päivänä yksi valkovuokko oli avannut kukkansa ja tänään monta, monta.

  VastaaPoista
 7. voi onpa siulla monta ihanaa kukkijaa jo pihalla. mie vielä kuvailen sitä ainokaista sinivuokkoa joka on pullahtanut ilmoille.

  VastaaPoista