sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Minun tuntomerkit


Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Vilukissi haastoi minut

En taida viittä keksiä vaikka kuin likistäisin, mutta tässä nyt muutamia.

Jos sinua vastaan tulee 158cm. pötkö, etkä tiedä pyörikö se vai kierikö. Se olin minä

Olen aina ollut vaalea, nyt olen harmaa tai oikeestaan valkohiuksinen.

Kun kuulet naurun, etkä voi sitä nauramatta kuunnella, se olen minä.

Askartelukaupasta voi löytää minut.

Voi tavata minut joltain leirialueelta vankkurin viereltä.

Kaupungilta minua ei löydy, eikä vaatekaupoista. Paitsi näin keväisin olen melko varmasti taimikaupassa. Jos ajat ohi niin olen meidän pihalla, joko kukkapenkissä tai rannalla katselmassa järvelle.

Tässähän nämä nyt tulivatkin. En haasta ketään, koska tämä on jo niin monella ollut. Saathan tämän täältäkin mukaasi napata. Tietoa vaan kommentti lootaan niin tulen katsomaan.

11 kommenttia:

 1. Kiva tutustua. Tuota naurua minä rupean bongaamaan!

  VastaaPoista
 2. Mukava tutustua, minäkin kuulostelen nyt tuota naurua...

  T. Sussi

  VastaaPoista
 3. Mie voisin kertoilla omat tuntomerkkini blogissani. Hyvä kun ei asuta samalla paikkakunnalla, menisi pian tuon naurun takia tuntomerkit sekaisin. Tosin mun naurua on kuvattu sanalla paskanen. Ei kovin imartelevaa :)

  VastaaPoista
 4. Se naurujuttu oli paras tuntomerkki susta. Olet iloinen ihminen,sellaset on kivoja!

  VastaaPoista
 5. Hih, tästä lähtien kuljen korvat höröllä vaaleanharmaata pötköä etsien :o)Toivottavasti törmätään, haluan kuulla naurusi!

  VastaaPoista
 6. Oi, sinulla on ilmeisesti tarttuva nauru :D Se on ihan mielettömän ihana ja arvokas lahja! Yritänpä minäkin kuunnella :)

  VastaaPoista
 7. Kaikki muu olisi täsmännyt minuunkin mutta siitä naurusta sitten sinut tunnistaa... toisiakin naurattava nauru on maailman ihanin lahja.

  VastaaPoista
 8. Joskus olen nauranut niin, että se nauru muuttui lopulta itkuksi. Kerran olen yhden miehen kanssa nauranut, kun toistemme naurut nauratti. Loppujen lopuksi mies käski " Viekää toi hullu nainen pois" kun ei enään jaksanut nauraa. Se oli ihan kauheeta kun tuntu, että leukaperät ei enään kestä.

  VastaaPoista
 9. olet jo toinen haastamani, joka on täysin yhtä PITKÄ kuin minäkin!

  VastaaPoista