perjantai 2. tammikuuta 2009

Taas uusi alku uudelle vuodelle

Vuosi vaihtui mukavasti. Oltiin ystävien kanssa taas vaunuilla liikkeellä. Samassa paikassa kun pikkujoulutkin vietettiin. Tällaista se juhlahumu on :)
Minulla ei ole koskaan niin paljoa rahaa, että ostaisin ilotulitteita. Minusta se on yhtä hukkaan heitettyä rahaa, kun tupakan poltto. Sitä tupakan polttoa olen kyllä joskus harrastanut ja oikein viimeisen jälkeen. Onneksi siitä olen eroon päässyt. No joka tapauksessa tässä asiassa kyllä sitten pummaan ja katselen toisten rahan törsäystä.


Kuin saunavasta, vai mikä se on? Uuden vuoden lupauksia en tehnyt, en ainakaan ääneen ne kun ei koskaan kuitenkaan pidä. Matkaa lähdettiin jatkamaan vielä vähäksi aikaa. Harmi kun ei ollut kameraa, kun joutsen pariskunta lensi etelän päin. Olivat vissiin päättäneet eeltä juhlia vuoden vaihteen ja vasta sitten lähteä.

4 kommenttia:

 1. Saunavasta tulessa, ihan selvä juttu :o)

  Meilläkin asettauduttiin pihalle ihastelemaan muiden raketteja. Paljon leppoisampaa kuin itse kyykkiä ja varoa syttymästä tai sokeutumasta raketin vieressä. Eikä toisiaan maksakaan mitään :oD

  VastaaPoista
 2. Halvalla pääsin minäkin, ei yhtään rakettia itsellä!

  VastaaPoista
 3. Se Mimosan sanoma tulinen saunavasta on uusinta uutta saunateknologiaa. Ei tarvitse edes saunaa lämmittää, sytyttää vaan vastan ja passuttaa sillä itsensä hikeen. Ja sen voi tehdä ulkona pakkasessakin :) (Peikko narraa.)

  VastaaPoista
 4. En minä(kään) osta raketteja, katselen vain, enkä pidä niiden synnyttämästä äänestä. Vastalta näyttää, meilläpäin sanotaan vihta..
  Hyvää uutta alkanutta vuotta!

  VastaaPoista