perjantai 9. tammikuuta 2009

Pikku pakkasta

Kun tiistaina Lähdimme Oulusta kohti Posiota, niin pakkasta oli vain -8 astetta. Voi miten oli maailma kaunis. Kaikki oli vain valkoista. Matkalla pakkanen pikkasen kiristyi. Välillä oli -22. Seuraavana, eli keskiviikko aamuna ei ollut kun -28. Jossain päin Posiota oli ollut jopa -35, siinä sitä on jo sanoisiko pakkasta kerrakseen. Televisoi ohjelman innoittamana halusin käydä katsomassa Pentikin aikaan saannoksia. Täytyy sanoa, että tosi komeita olivat. Tämä seinä oli meilestäni upea.


Eikä tämäkään ole pässimpi.Kamera ja ottaja kun on, mitä on , niin kuvat ei oikein ole edustavia. Lumivallikin oli vähän liian suuri, että en päässyt lähemmäksi.
Pokko Posiolta lähettää teille terveisiä. Pokko rakastaa keppejä ja siihen hommaan kelpaa vaikka pienempikin risu, kunhan vaan joku viitsii heittää.

Ota vaan Amalia, jos saat kiinni!! No en saanut, eikä vaihtarikaan kelvannut ennen kun sen heitti lumihankeen ja sitten taas juostiin kilpaa. Täytyy tunnustaa hävisin sen kilpajuoksun.
Auton ikkunasta otettu kun pakkasta oli vain -25 Kotiin ollaan tulossa, tai tässä kohta Taivalkoskelle. Hieno reissu oli taas ja täytyy sanoa, että kyllä meillä täällä Suomessa on kaunista oli sitten kesä tai talvi.

Kotona ollaan ja täällä sataa tuhnuttaa vettä ja välillä jotain räntää. Kivempi olis, kun olisi edes pikku pakkasta.

Kiitos vaan kaikille ystäville vieraan varaisuudestanne.


2 kommenttia:

  1. Komeata talvea olettekin saaneet ihailla siellä, kuten myös mekin täällä etelässä pitkästä aikaa. Nyt pakkanen lässähti kertakaikkiaan ja +2 astetta alkaa jo sulattaa lumia :(
    Komea ja terhakkaan näköinen haukku :)

    VastaaPoista
  2. Hienot maisemat teillä katseltavananne, huokuu pakkanenkin tänne asti ;-)

    Onhan komia koira.

    VastaaPoista