perjantai 16. tammikuuta 2009

Ei ollutkaan helppoo

Ei se sitte ollutkaan niin simppeliä sillä uudella kameralla, kun mä luulin. Olkoot vaikka kuin nopee, jos ei kuvaaja kerkee mukaan. Tässä orava menee menojaan. Niin kun mä luulin, että olen suuri luontokuvaaja:) No ei osunut ihan kohdalleen mun luulo.


No onneksi aamuaurinko sentää pysy paikallaan. Ehkä mun tarvii vähän harjotella lisää ja vaikka hakeutua jollekin kurssille.

7 kommenttia:

 1. Minä olen kantapään kautta oppinut, että harjoitus tekee mestarin ja mestaritkin harjoittelevat.
  Tosin mestaristasolle en ole missään lajissa vielä yltänyt, joten harjoittelemista piisaa.
  Uskon kyllä, että hyvät välineet ovat ehto edistymiselle lajin kuin lajin parissa.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, kuin aimarii, harjoitus tekee mestarin, eli paljon otat kuvia vaan, ja siten löydät sen kamerasi paremmin, tietenkin pikkasen niitä ohjekirjojakin pitäisi katsoa, ettei jää nin kuin mulla, että melkein teen, ennenkuin katon kirjasta.
  Mutta kaippa mä vielä joskus otan iltalukemiseksi sen ohjekirjan, ja opettelen ihan kaikki!
  Mutta onnea kuvaamiseen!

  VastaaPoista
 3. Ihan selvä orava. Ja tiedätkös, jos koittaisit vartavasten ottaa tuollaisen kuvan, et saisi millään. Aika usein suuri kuvamäärä mahdollistaa muutaman loisto-otoksen. Ota siis paljon kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Liikkuvasta kohteesta kuvaa otettaessa saa kyllä olla monta asiaa kohdallaan: valo, kameran asetukset, vakaa käsi, hyvä kamera. Eli ei se kamera kaikkea työtä sentään itse tee. =oD Eli kuten sanottu, harjoitusta, harjoitusta! Siitä se lähtee!

  Kurssiltakin varmasti saisi paljon vinkkejä ja apuja kameran käyttöön ja kuvaamiseen. Itsekin olen sellaista haikaillut - kerran jo yritin ilmoittautuakin, mutta oli kurssi jo täynnä. Ei kannata olla Matti Myöhäinen. =o)

  VastaaPoista
 5. Mie ostin lauantaina alennuskorista digikuvaajan oppaan, 10€. Nyt kun jaksais tutustua siihen,olen haluton lukemaan koneidenkin käyttöohjeita, ja tämä on aikas paksu opus... no, ajan kanssa.

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle kameralle! Kyllä se siitä lähtee, kun pääsette sinuiksi. Joku kurssi olisi varmasti hyvä, mutta itekkään en ole vielä saanut aikasiksi lähteä sellaiselle. Hyvähän se olisi päästä harrastuksessa eteenpäin, mutta loppupelissä pääasia, että itse nauttii kuvaamisesta.

  VastaaPoista
 7. Työ tekijäänsä opettaa kuten kuvaamisessakin. Tulee ilon aiheita ja sitten pettymyksiä niiden kautta oppii. Nyt kun voi ottaa paljon kuvia ettei tule kustannuksia sitä kannattaa harrastaa ja ehkä ohjekirjaakin kandee opetella ;-)
  Onnea uudelle kameran omistajalle.

  VastaaPoista