perjantai 23. tammikuuta 2009

Minäkö tyhmä?

Nyt en ymmärrä. Taas annoin houkutella itseni Tallinan risteilylle. En kyllä tiedä tyhmempää touhua, kuin risteily. Me ei tanssita, ryyppääminen siellä on turhan tyyristä touhua ja laivakyyti on turhan hidasta touhua.

Vielä se menettelee, kun mennään omalla autolla ja ajellaa ympäriinsä. Lisäksi autolla pystyy käymään useammassa paikassa. Oltiin "ilmaisella" matkalla. Arvatkaa vaan oliko se ilmainen? Aina sitä jotain suorastaan hyppää mukaan, vaikka nyt ei edes missään lankakaupassa käyty, kun Karnalukseen oli niin pitkä matka lähteä kävellen. Yleensä käydään Ülemistekeskuksessa, siellä on sellainen käsityökauppa, missä myydään muliinilankoja ja ristipistoja edullisemmin kun suomessa. Nyt ei sinne edes kannattanut ajatellakaan.

Tallinna oli yhtä synkän näköinen kuin Hesakin. Loskaa ja tihkua, kamalan liukastakin. Käveltiin vain pieni matka ja takasin laivaan. Siis niin tyhmää kun vaan olla voi.


6 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, vaikka en ole ollut sillä risteilyllä.Itse tarvitsen aikaa kaksi viikkoa, jotta pääsen lomatunnelmaan, eli irti tästä arjesta.

  VastaaPoista
 2. No mutta, miksi otat risteilyn siltä kantilta, että on tyhmää?
  Laivalla voisi esim seurustella ystävänsä kanssa kiireettömästi seuraillen trafiikkia.
  Ajankohta tietenkin maissa käymisen kannalta huono, jos oli vain loskaa.
  Tallinna on minun ehdoton suosikki kaupunkini. Käyn siellä joskus ystävien luona saaden näin oman oppaan kaupunkikiertelyille.
  Kalliiksi se on vain muuttunut.

  VastaaPoista
 3. En minäkään tykkää risteillä, mutta kivassa seurassa matkat sujuu.
  Tallinna on kaunis kaupunki kierrellä kesällä.

  VastaaPoista
 4. Kun oikein monta kertaa antaa itsensä tulla houkutelluksi niin saattaa ruveta jo huomaamaan kenelle pitää olal kiltti.

  VastaaPoista
 5. Olen itse yrittänyt päästä tavasta piinata itseäni ajatuksilla "mitä järkee" ja "liian kallista". Huonolla menestyksellä. Ympäristö yrittää vakuuttaa, että elämä olisi paljon hauskempaa, jos ei aina niin kovasti miettisi.

  VastaaPoista
 6. Minäkin sellainen kotihiiri, ettei nuot risteilyt kovasti "kolahda". Kerran pariin vuoteen riittää vaihteluksi. =o)

  Mutta minulla on sinulle jotain, kurkkaa linkkiä! =oD

  VastaaPoista