tiistai 16. joulukuuta 2008

No ei onnistunut

Savisuti neuvoi kynttilän marmorointia.
Mun kynttilän marmorointi ei vaan onnistunut. Jotenkin tein väärin tai hullusti. Oiskohan sitä väriä pitänyt laittaa paksummalti. Mene ja tiedä

7 kommenttia:

 1. Hei, eihän nuo ole epäonnistuneita, ihan hyviltä näyttävät. Jos et ole tyytyväinen niin laita vähän lisää väriä ja pyörittele niin kauan liekin päällä, että kynttilän pinta lähtee ihan hiukan sulamaan, sitten pyöritä lisää. Silloin väri vähän laajenee ja kuviot syntyvät kauniimmaksi. Aluksi kun näitä tein, tein usein hyvin vaaleita ja ne näyttivät sinun kynttilöiltäsi. Enemmän väriä niin tulos on toisenlainen mutta eihän nuokaan ole epäonnistuneen näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Tulihan niistä värillisiä :) Ethan varmaan halunnutkaan mitään liukuhihnaversioita :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olin omien kynttilöideni marmoroinnin suhteen aluksi pettynyt, mutta kauemmin niitä katsellessani en enää olekaan.
  Kaikki me olemme saaneet kynttilöistä erilaisia. Kauniita!

  VastaaPoista
 4. Ai, mie kyllä kuvittelisin, että juuri tuollaiselta näyttää marmoroidut kynttilät. Kauniitahan ne on, vaan miten raaskii ne polttaa?

  VastaaPoista
 5. Hienoja kynttilöitä!

  VastaaPoista
 6. Höh! Eihän nuo ole mitään epäonnistuneita! Kaikki marmoroinnit ovat erilaisia. Itse en ole sitä harrastanut, mutta monenlaisia luomuksia olen kuitenkin nähnyt.

  VastaaPoista