lauantai 15. marraskuuta 2008

Terveiset Espanjasta

Matka meni tosi hyvin. Marikalle 7v yllätys oli liian suuri ja itku tuli siinä kohtaa kun piti mennä kentälle sisään. Onneksi se kohtaus meni sujuvasti ohi. Lento sinänsä oli kivaa ja nousu etenkin. Kävimme Gibraltarilla, Rondassa ja tippukiviluolassa Nerjassa.

Tässä kuva hetkeä ennen kun lippis katosi parempiin suihin. Se kävi niin nopeesti, et ei kerennyt sitä tajuamaan ennen kun oli myöhäistä. Täällä olis viihtynyt vaikka kuin kauan. Oli muuten aika kallista nousta ylös vuorelle 42€!

Tämä kuva on Sitinestä, se on tosi erikoinen paikka lähellä Rondaa. Siellä on useita taloja, jotka on tehty niin, että ne on rakennettu vuoren seinämään. Upea paikka.


Nerjan tippukiviluolassaa ei saanut kuvat salamalla, siksi kuva on epätarkka. Kyllä otti päähän kun videokamera jäi hotellille. Sillä ois saanut siellä kunnon kuvia :[

Yhtenä päivänä käytiin uimassa meressä, mutta se ei ollutkaan kivaa kun Henkalla on ihottumaa ja se merivesi kirveli. No hienoja kiviä on kyllä muistona ja tietysti simpukoita. Tosin ne hienommat kivet on varmasti lasin paloja, jotka on hioutuneet matkan varrella. Henkka toivoi kun ne voisi jossain sulattaa, niin hän tekisi äidille korun.

Vasta viimeisenä iltana kun alettiin pakkailemaan tavaroita tuli vähän koti-ikävä. Eli hyvin meni vaikka vähän sitä ikävää pelkäsinkin. Henkka oli sitä mieltä, että oli hänen elämänsä paras viikko.2 kommenttia:

  1. No onhan se Amaliakin palannut maailmalta! Kylläpä kuulosti mukavalta reissulta! Mahtavia nähtävyyksiä. Olen aina halunnut käydä tippukiviluolassa:) Varmaan kruunasi koko reissun tuo Henkan kommentti:)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin kotiin! Varmasti antoisa matka ja saamme ehkä kuvia lisääkin? Teen mielelläni matkoja myös virtuaalisesti:)

    VastaaPoista