sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Näppärät Mummot

Näppärät Mummot maalaa langalla ja neulalla. Voi kuinka taitavia he ovatkaan. Mummojen mallit ovat omia kuvia, jotka on maalattu langalla ja neulalla.
Katsokaa ja kadehtikaa
Linkki jossa enemmän kuvia mummojen töistä
Nämä ylimmäiset työt on Mummo tehnyt oikealla kädellä, sitten hän on halvaantunut. Alempi kuva on tehty halvauksen jälkeen vasemmalla kädellä. Hattua täytyy nostaa tälle tahdon voimalle.


Vesijärven sataman asemarakennus


8 kommenttia:

 1. Greetings from Italy, good luck

  Hello Marlow

  VastaaPoista
 2. Voi jukupätkä, kuinka upeita! Taidetta on monenlaista, nämä kyllä yksiä kauniimmista! Vau!

  VastaaPoista
 3. Woe mahoton miten hienoja nämäkin ja mikä into ja taito oppia tekemään vielä väärällä kädellä! Siinä ei jouda ihminen masentumaan isommankaan vastoinkäymisen edessä...

  VastaaPoista
 4. Menin ihan hiljaiseksi näitä katsellessani, sillä ne ovat niin elävän näköisiä ja kauniita kaikki, ja justiinsa sekin vielä, että vasemmalla kädelläkin vielä!Hattua pitää nostaa!

  VastaaPoista
 5. UPEITA, siis kertakaikkisen sellaisia!
  Hattua täytyy nostaa tuosta että vielä opettelee "väärällä" kädelläkin tekemään.

  VastaaPoista
 6. Voi miten mahtavia töitä Näppärät mummot osaavat tehdä. Mielestäni ne eivät ole ristipistotöitä vaan jotain aivan muuta. Osaisiko joku selittää tai lähettää tarkempia kuvia? Näyttää aivan uskomattomalta jäljeltä, mikäli on saatu aikaan neulalla ja langalla. Terveisin ristipistofani

  VastaaPoista
 7. Tietääkö joku kertoa, kokoontuuko Näppärien mummojen kirjontatyylillä toimivia käsityöryhmiä muualla kuin Lahdessa? Haluaisin osallistua ryhmään Hämeenlinnassa.

  Nimimerkki Uusia tuulia kokeileva

  VastaaPoista
 8. Anonyymille. Näppärät mummot toimivat vain Lahdessa. Sitä ei tiedä tehdääkö muualla samanlaisia töitä. Ne on tehty mielestäni ihan vaan broderaustekniikalla ja vamasti jotain toplinkia kättäen, että on saatu 3 ulotteisuutta.

  VastaaPoista