torstai 6. marraskuuta 2008

Suuri salaisuus

Huomenna paljastuu suuri salaisuus! Lähdemme lapsen lasten kanssa huomenna Espanjaan. Lapset ei vielä tiedä mitään! Aamulla vasta kentällä paljastetaan, että hekin pääsevät mukaan. On lasten ensimmäinen ulkomaan matka, Ruotsia ei lasketa. Eivätkä he ole olleet kotoa pois viikkoa. Saas nähdä kuin tulee äitiä ikävä ja kuin tämä mummu selviää tilanteesta. Siitä sitten viikon päästä. Kauheata jos lapset pelkäävät koneessa niin taksin tulo on ehkä ....

4 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana ja jännittävä salaisuus - mukavaa matkaa koko poppoolle:) Haaste otettu vastaan - kunhan saa kohlittua keskeneräisiä vähän kasalle - niitähän riittää;)

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu!=) Voi miten tulinkaan hyvälle tuulelle tuollaisesta salaisuudesta! Meilläkin mummo ja pappa on kuljettaneet poikia ulkomaan reissuissa matkassa ja niistä on jäänyt pojille niin ihania muistoja! Oikein mukavaa reissua teille ja nappaa äidin tai isän käytetty t-paita mukaan, siitä voi reisussa nuuskia tuoksuja, jos sattuu ikävä iskemään.

  VastaaPoista
 3. Johan Amalia meinaa repästä!!

  VastaaPoista
 4. Ihana salaisuus, oikein hyvää matkaa kaikille:) Minun vanhin poikani kulki paljon mummin mukana ulkomailla jo aika pienestä.

  VastaaPoista