torstai 20. marraskuuta 2008

Lisää orkideoita

Coelogyne lentiginosa . Tulossa vielä kaksi vanaa. Tässä on ihana tuoksu. Miksiköhän ne tuoksuu vasta illalla
Cattleya ( nyt oikein kirjoitettuna)

Cambria. Ihan niitä ensimmäisiä, nyt kukkii komeesti ja uusi kukkavankin on vielä tulossa.
Silloin kun ostin ensimmäiset orkideani ja olin yhteydessä yhteen "oikeaan" harrastajaan hän sanoi, että jokaisesta uudesta juuresta ja lehdestä iloitsee. Silloin ajattelin, että no voi hyvänen aika. Kyllä se vaan niin kuitenkin on, siinä jotekin tuntee onnistumisen iloa, ihan erilailla kun jossain "tavallisessa" viherkasvissa.


4 kommenttia:

 1. Hih! Minä iloitsen saavutuksiani jo näissä tavallisissa, jopa älyhelpoissa kasveissa, kun eivät nekään tunnu helpolla kasvavan... Tykkäisin viidakosta kotona, mutta kun tämä viherpeukaloni ei oikein toimi. =oP

  VastaaPoista
 2. siulla on kyllä tosi komiat orkideat! olen kyllä itse huomannut kanssa vahtivani orkideoideni kasvua erilailla kuin muiden kasvieni. ps. kysäisit kerran blogissani olleesta nyplätystä liinasta, joudun tunnustamaan etten sellaista taitoa omaa, mutta anoppi osaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä :) Hienon hienoja orkideoita! Kyllä se noiden orkideoiden kanssa niin, että jos ne tekasee edes uuden lehden, niin riemuhuuto tervehtii sitä. Jos se vielä innostuu kukkimaan uudelleen, sitä suurempi riemu :)
  Mulle ne on kuin perheenjäseniä :)

  VastaaPoista