maanantai 11. tammikuuta 2016

Ei mee ne nallekarkit tasan

Jotenkin mulla on sellai tunne, että täs ei nyt oo kaikki kohallaa. Kansanedustajat saavat 900€ palkankorotuksen ja mä en saa edes kuukaudessa sitä, saatikka Kataisen 28000€ kuukausi palkkaa, mihin mun tienesteillä menee reilu kolmevuotta. Nyt se mikä ahdistaa, on se että mun eläkkeestä on OTETTU euro pois!
Tuskin mä vielä ojanpohjalle joudun, mutta kuitenkin PERHANA!

13 kommenttia:

 1. Näköjään nallakarkkeja jakaa nyt semmoinen porukka, joka pitää tarkkaan huolen, että oma suu on lähempänä kuin kontin suu. Tietoista hommaa ja meitä kyykytetään.

  VastaaPoista
 2. Ihan sama perhana täälläkin, nyt kun sairaseläkkeeni muuttui vanhuuseläkkeeksi, siitä meneekin sitten 30e. veroa, kun ennen ei mennyt yhtään. Meil vanhuksil menee liian hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tai ainakin pientuloiset meinaa päästä pröystäilemään.

   Poista
 3. Nallekarkit on kutistunu, joo.

  Mun eläke on sama, ei euron nousua eikä laskua. Kaikki muu kyllä tänä vuonna nousee.

  VastaaPoista
 4. Eläkkeellä en ole vielä mutta äidin juttuja olen seurannut/hoitanut, kyllä pidetään hyvä huoli ettei säästöön jää liikaa ja ensimmäiset keille tehdään leikkauksia tuloihin ovat juuri eläkeläiset ja pienituloiset. Eipä tarvi juhlia kulutusjuhlaa, onneksi ollaan opittu tulemaan toimeen ja tekemään käsillä yhtä ja toista ja osataan tehdä vielä ruokaa ja kasvattaa kasvimaalla pottua leivän lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän tässä mennää niillä, mitä ylhäältä annetaa. Ottaa vaan niin päähän tää epäoikeudenmukaisuus.

   Poista
 5. Näihän se menee. Minä sain eläkefirmalta kirjeen, jossa sanottiin: eläkettäsi on tarkistettu indeksikorotuksen mukaisesti, joka on 0,00 prosenttia. Että roima oli tarkistus, joten siitä piti oikein kirje kotiin lähettää. Joskus vähän potuttaa, mutta onneksi vain joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei passais ajatella, vaan olla kun mulli tallis vitjat kaulas.

   Poista
 6. Joo, luulisi että tällaisina aikoina ne säästötalkoot koskee kaikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne koskaan koske kaikkia. Rikkaita on niin vähä, että sieltä ei kerry mitää. Näinhän sitä selitetää. Eikä korppi korpin silmää noki.

   Poista
  2. Ei niin, ei se silti tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää. Esimerkin voima on valtava ja tuo selittely pepusta.

   Poista