maanantai 19. tammikuuta 2015

Yt-neuvottelut käyty

Henkilökunta lomautettu toistaiseksi. Mysyt on viety sairaalaan ja nyt on taas sellai kumma olo, että mitä tekis? Ihan samanlainen olo, kun on lukenut jonkun hyvän kirja ja se loppu, tai saanut jonkun isommankin urakan tehtyä. 17 myssyä sain tehtyä, eikä maksanut paljoo. Samalla rahalla en ois saanut, kun muutaman kudotun myssyn.

Nyt muutama kuva vielä niistä. Mallihan pysy samana väri vaan vaihtu.  Joihinkin tuli kaksi kukkaa ja joihinkin yksi. Muutaman tein ilman mitään koristusta. Noi kukat on kyllä helppo ottaa pois, jos ei tykkää.
Tässä ekassa ei värit oo ihan kohdallaan. Toi isompi osuus kukasta on ruskea ja pieni on ihan puhdas oranssi.Nyt täytyis mennä sitte sinne kangaskauppaa, mutta odotan eeltä kun "Viismummoista" lupasi laittaa mulle jämäkankaitaan.
Muutenkin tässä on sellai reilun kolmen viikon paussi tekemisessä, mutta eiköhän sit taas palata ruotuu.

Näin meillä, miten teillä?

Onnelliist voimiist!

17 kommenttia:

 1. Olet sinä tehnyt hatun poikineen, nostan hattua!

  VastaaPoista
 2. Kivoja hattuja, varmasti lämmittävät päätä ja sydäntä.

  VastaaPoista
 3. Ihania hattuja, meillä vain tumppuja kudotaan. Yhdet sain valmiiksi ja juuri toin lankoja lisää seuraaviin.

  VastaaPoista
 4. Nämä hatut ovat kyllä niiiin huikean kauniita, taitava olet:)

  VastaaPoista
 5. Upeita hattuja.
  Meillä tehdään anopille huivia.

  VastaaPoista
 6. Ihanat hatut! Oot ollut ahkerana.
  Täällä ei tehdän yhtään mitään jo neljättä päivää, kun flunssa estää kaikenlaisen puuhailun. Ärsyttävää, hermot menee! No, jotain nyt voi kutoa sentään.

  VastaaPoista
 7. Kauniita hattuja. Juuri viime viikolla taivasteltiin äidin kanssa, että kaupoissa taitaa olla pelkkiä villapipoja. Kaikille ei pipo yksinkertaisesti sovi ja joskus olisi muutenkin mukava pukeutua toisin.

  VastaaPoista
 8. Jos pidätkin hatunteosta lomaa, niin kohta keksit jotain uutta jälleen. Melkoinen hattumestari olet. Taitava.

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kehuista. Nyt vaan toivotaan, että ihmiset tykkäisvät niistä, että en turhaan ois tehnyt.

  VastaaPoista
 10. Hahhah, olet samanlainen kuin minä, Kun innostuu, tekee sitten ja paljon ja monta!! Hauska malli kyllä tuossa hatussa, harmi, etten osaa ommella yhtään.

  Laitan tuohon nimeni linkkiin ehdotuksen mitä voisit seuraavaksi alkaa tehdä, ellei virkkaaminen innosta, niin ommellen sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä mopo karkaa. Onneksi tässä tapauksessa aika hyödyllisesti. :)

   Poista
 11. Jestas, pääsit nyt yllättämään, sullahan pysyy ompelukonekin hyppysissäsi! Kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus oon omellut kaikki meidän vaatteet, mutta nyt on ompelu jäänyt, kun en sitä soputeltan kaavaa oo mistään löytänyt ;)

   Poista
  2. Kiitos! Joskus oon ommellut kaikki meidän vaatteet. Nykyjään on ompelu jäänyt, kun en oo sen soputeltan kaavaa mistään löytänyt ;)

   Poista
 12. Viismummoista, tyttären välityksellä, sai paketin postiin jo maanantaina. Pitäisi olla siellä jo kohtsiltään, jotta ehtii ennen reissuun lähtöäsi. Pyörätuolini ei suostu kulkemaan tuommosella pakkasella ulkona, vai liekkö niin että minä se haraan vastaan. En oo ollu ulkona kuin pakollisilla reissuilla ( tyttären ja sisaren autoilla, kampaajalla ja terveyskeskuksessa) koko talvena alkaen lokakuusta. Arvaappa ootanko kessää? Toivottavasti saat paloista jotakin aikaan. Mukavaa lomareissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeeta toimintaa, kun tänään tuli ilmoitus, että paketti on noudettavissa! Kiitos paljon! Onneksi se on varma, että se kesä tulee, vaikka aika pitkä aika sitä onkin vielä ootella. Kiitos paljon!

   Poista