sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Nyt ei jaksa

On niin lämmin (eilen oli +32,4 ja järvikin peilityyni) ja toi limapussi on niin hemmetin kipee, että ei jaksa mitään tehdä. Tietysti sen verran jaksaa, että surfailen ja jaanpa sullekin tän hienon löydön. Siitä vaan toteuttamaan kaikkea upeaa, etenkin te joilla on tuo lontoo hallussa. Voi että oon kateellinen, mutta seuraavassa elämässä minäkin osaan kuutta kieltä ja kiinaa.

Onnellista oloa!
Nähjää!

10 kommenttia:

 1. Ei aina tartte jaksaakaan. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Upeita virkkauksia, olisipa vielä tuollainen upea kroppa...

  Helkkarin limapussi! Se on järkyttävää kipua, yöllä kun pitää kääntyä, tuntuu kuin joku iskisi miekalla nivusiin. Minulla auttoi aikanaan kortisonipiikit aina noin viikon verran. Lyhyt helpotus, mutta jo tuntikin ilman sitä särkyä tuntui silloin taivaalliselta.

  VastaaPoista
 3. Mä olen nyt viisi kertaa käynnyt piikillä. Nyt tää toissapäiväinen piikki osu sellaiseen kohtaan että melkein pahemmaksi tuli, nyt kiskoo jalkaakin, HITTO !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jos se alkaa kiskoa lisää jalkaan, niin sitten selän kuvaukseen. Minulta löytyi välilevyn pullistuma, joka oireineen jäi ensin sen limapussin tulehduksen alle. No, ei sitten enää kauan ollut piilossa ne oireet, pah.

   Poista
 4. Tuttu vaiva jostain takavuosilta. Nyt tää helle saisi jo päättyä. Onneksi edes luvataan.

  VastaaPoista
 5. Voihan limapussi, on se niin viheliäinen vaiva. Kortisoonipiikillä se minullakin tokeni.
  Mukavaa alkavaa viikkoa kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Hienoja töitä oli linkin takana,voi kun osaisi sellaisia tehdä.Paranemisiin ja jaksamisiin!

  VastaaPoista
 7. Peikolta pöö. Se oli piiloutunut niiden kudonnaisten sekaan vai olikohan ne virkkauksia. Peikkokin opettelee jonkin kiälen jos se viälä joskus muuttuu ihmiseksi.

  VastaaPoista
 8. Hae siihen jokin piikki! (ei lopetus...) Luepas ne Jungstedtin muutkin irjat, aloita ihan ekasta kirjasta, pääset päähenkilöiden elämäänkin kii! Meen nyt katsomaan linkkisi! Paranemisiin ja hikoilemisiin...kyllä se kylmä aikakin sieltä vielä tulee...

  VastaaPoista