keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hellelukemista

Kun ei muuta jaksa, niin onneksi on kirjat.
Teksti on lainattu kirjan esittelystä, niin kun jo totesin minusta ei oo arvostelijaksi.
Sen verran kuitenkin voin sanoa, että parempiakin olen lukenut. Jotenkin sellaista turhan aikaista jahkailua.. 

 Kööpenhaminalainen etsivä Louise Rick on saanut vaikean tehtävän: hänen on löydettävä raiskaaja, joka on houkutellut uhrinsa ansaan väärän nettideittiprofiilin turvin. Kun toinen uhri löytyy kuolleena eikä Louisen paras ystävä Camilla suostu luopumaan deittailusta, paine rikollisen löytämiseen kasvaa. Louise päättää luoda itsekin profiilin houkutellakseen miehen esiin...
Tästä tykkäsin kovasti. En olekaan lukenut Junstedtin kirjoja aikaisemin.

 Kun mallitoimisto bongaa tavallisen gotlantilaistytön Jennyn, alkaa uusi jännittävä elämä: salamavaloja, julkkisbileitä ja menestyvä muotikuvaajapoikaystävä. Samaan aikaan toisaalla Agnes makaa sairaalassa nääntymäisillään syömishäiriöön ja syyllisyyteen. Tytöt eivät tiedä, että heidän elämänsä liittyvät toisiinsa, ennen kuin Jennyn poikaystävä pahoinpidellään. Joku on päättänyt oman käden oikeudella tasoittaa elämän epäoikeudenmukaisuutta.
Nyt mulla on odottamassa yhden kirjan jälkeen sen Potterin kirjoittajan dekkari. Odotukset on aika korkeet. Täytyy vaan lukea yks kirja ennen sitä.
En vieläkään valita, mutta hervottoman kuuma!

Nähjää!

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään Mari Jungstedtin kirjoista; viime viikkoina olen lukenut häneltä ainakin Kesän kylmyydessä ja Aamun hämärissä -dekkarit.

    VastaaPoista
  2. On niin helteistä, ettei edes lukeminen maistu. Aloitin kehuttua "ehtoolehtoa" mutta tökkii ja taitaa jäädä kesken. Pulahdellaan vaan kaulaamme myöten veden vilvoittavaan aallokkoon....Kivat sulle!

    VastaaPoista