torstai 3. huhtikuuta 2014

Santut kukkineet

Tänään karsin viimeiset kuka jämät pois. Tässä nyt vähän  aikaa katsellaa tuleeko uusia kukkia, vai oliko se tässä. Syy nyt tähän postaukseen kuitenkin oli tämä, mitä löysin kun hain hoito-ohjeta noille.
http://www.flowersweb.info/forum/forum9/topic50758/messages/
 Mitä kaikkea ihanuuksia sitä voikin olla! Voisin huolia noista jokaisen. Miksi mulla ei ole talvipuutarhaa? Kysyn vaan! Miten toi Entinen poikaystävä ei tajuu, että mä tarviin sellaisen, kysyn vaan!!

6 kommenttia:

 1. Onhan upeita santtuja! Liekö suomessa noin hienoja ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Eikö olkin onneksi on niin harakanvarpaita tuo kirjoitus, että voi edes ajatella tilausta :)

  VastaaPoista
 3. Minulle kelpaisi kyllä se ihan simppeli mallikin..
  Sinun pitää ruveta ajattelemaan ääneen ja usein, niin ehkä sitten menee ent. poikaystävänkin tajuntaan :)

  VastaaPoista
 4. Viismummoistakin tykkää santuistakin. Mulla on viisi eriväristä tällä kertaa, kaksi niistä juuri aloitti uuden kukinnan. Joskus mulla on ollut yli kymmenen erilaista, vaan nuo kerrottukukkaisimmat on osoittautuneet lyhytikäisimmiksi. "Perusmallit" kukkivat 3-4 kertaa vuodessa, pitäen reilun kuukauden tauon kukkimisten välillä. Kastelen aina "tassille" aika lämpimällä vedellä ja katkon reilusti vanhimpia lehtiä pois kukkimisten välillä. Lannoitan tosi harvoin, enkä vaihda multaakaan jos kerran jaksavat kukkia. Yleensä kun oon vaihtanut isomman ruukun ja uuden mullan, kukka herkii kukkimasta.

  VastaaPoista
 5. Kuule, niille entisille poikaystäville pitää sanoa reilusti taikka piirtää tai joskus jopa vääntää rautalangastakin, mitä haluaa! Erittäin kaunis tuo tekemäsi huivi, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä edellisen kanssa, että entiselle poikaystävälle pitää sanoa, että nyt on niin, etä sen mä tarviin ihan takuulla! Hi!
  Paljon on talvi vienyt kukkia, ainaskin täällä mun uudessa kodin pikkusessa puutarhassani.
  Toivotaan, että vielä nousee edes jotain..
  Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista