maanantai 31. maaliskuuta 2014

Valmis!

Huivi tuli eilen valmiiksi! Ainakin sata kertaa jouduin purkamaan. Muutaman kerran aloin ihan alusta. Ihan varmasti montasataa perkelettä, mutta tyytyväinen oon lopputulokseen. Pituus 180cm leveys 33cm paino 48g Tän ois pitännyt olla 50cm levee, mutta jos oisin venyttänyt sitä niin paljon, niin siitä ois tullut ihan hullun näköinen, kun kuvio ois kärsinyt.
Nyt vaan toivotaan, että saaja on tyytyväinen.


12 kommenttia:

 1. On se niin kaunis, saaja tulee halkeamaan onnesta!!! Hurja työ!

  VastaaPoista
 2. Vau, oikein juhlahuivi, upea! Ja niin höyhenen kevyt! Ja se työmäärä, huh. Ylen onnellinen tulee saaja olemaan, ei epäilystäkään.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis, ihme ois jos saaja ei tykkäis :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kehuista, olen kyllä itsekin tyytyväinen! Vai pitäiskö tässä kohtaa olla vaatimaton ja sanoa " Täähän on vaan tällainen itsetehty " Eikös me naiset sorruta tähän aika usein?

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis, etten sanotuksi saa...!

  VastaaPoista
 6. Kertakaikkiaan upea huivi! En jaksaisi tikuta tälläistä. Ihailen suuresti!
  Vastaus kysymykseesi värjäyksestä:
  Värjäys oli indigo-värjäystä ja on kuumavärjäystä eli liemi kuumennetaan tiettyyn lämpötilaan ja tietyssä järjestyksessä, muuten värjäysliemi menee pilalle, eikä kangas värjäänny ja siihen on olemassa oma ohje, luultavasti löydät netistä en nyt tähän hätää mitään kerinnyt katselemaan, olin myös viikonloppuna opiston värjäyskurssilla siellä ne kankaat värjäsin.

  VastaaPoista